Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Dottern Eija Skarsgårds hyllning till pappa Stellan på födelsedagen

18 jun, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
skarsgård, stellan och dottern eija!
Eija Skarsgård är den enda systern i familjen Skarsgård, och nu passar hon på att hylla sin kära far Stellan i samband med bemärkelsedagen. Läs de fina orden, och se fina bilden från förr!
Annons
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

29-åriga Eija Skarsgård är den enda systern i kändisfamiljen Skarsgård som annars kryllar av bröder. Eija Skarsgård har till skillnad från majoriteten av sina syskon valt en annan väg än att haka på i pappa Stellan Skarsgårds skådespelar-fotspår.

Det här är Eija Skarsgård

I stora kändisfamiljen har vi ju Alexander Skarsgård, Bill Skarsgård, Valter Skarsgård och Gustaf Skarsgård som alla dykt upp i olika film- och tv-produktioner. Grabbarna har vi sett både i svenska satsningar och stora Hollywood-inspelningar. Men utöver de fyra skådisbröderna har vi även Sam Skarsgård som är läkare, och dottern Eija Skarsgård.

Eija lever ihop med maken Zeke Tastas. Eija och Zeke gifte sig förrförra sommaren under romantiska omständigheter på Gamla Riksarkivet i Stockholm.

Annons

I sina tidiga tonår skapade Eija Skarsgård sig en modellkarriär, som varade i fyra år. Och hon har synts en hel del ute i vimlet kring Stureplan i Stockholm. Hon var nämligen nöjeschef på Stockholms-krogen Vassa Eggen i många år.

Eija Skarsgård hyllar pappa Stellan med bilder

Den 13 juni firade Stellan Skarsgård att han levt i hela sju decennium, något som dottern Eija Skarsgård uppmärksammade på sin Instagram med ett par bilder på henne tillsammans med sin far.

”Hurra för världens coolaste farsa som fyller 70 idag”, skriver Eija Skarsgård på sina sociala medier samtidigt som hon publicerar en bild från förr, och en bild från idag på sin kära far.

I 32 år var Stellan Skarsgård gift med My Skarsgård med vem han har sex barn. Sedan 2009 är han gift med filmproducenten Megan Everett, som han har barnen Ossian och Kolbjörn med. Att Stellan skulle bli pappa till åtta barn var inget som han hade kunnat förutspå när han var yngre.

– Jag ville ha barn, Men herregud, det är många, berättade han i fjol till Aftonbladet och fortsatte skämtsamt:

– Men vad skulle jag göra? Jag spelar ju inte golf…

Annons