Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Drottning Elizabeth svarar bara om de här två personerna ringer

14 mar, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Drottning Elizabeth är inte en lätt person att få tag i – inte ens om man är hennes son.
Nu kommer det fram vilka två personer som brittiska drottningen alltid tar sig tid för att prata i telefon med, och det är inte nödvändigtvis de man tror.
– Om Warren ringer, då svarar hon, säger kungliga experten Jonathan Sacerdoti till The Mirror.
Annons
5 detaljer om våra kungligheter som du kanske inte hade koll påBrand logo
5 detaljer om våra kungligheter som du kanske inte hade koll på

Brittiska drottningen Elizabeth har fullt upp. Trots att hon är 95 år gammal har hon ett schema fullt av åtaganden och kungliga uppdrag och skyldigheter.

Därför är det kanske inte så konstigt att hon inte prioriterar att prata i telefon med vänner och bekanta för jämnan. Faktum är att det bara är två personer som kan räkna med att drottningen svarar om de ringer – och det är inte några av hennes söner, Charles, Andrew eller Edward.

Storbritanniens monark har en mobil som säkrats av den brittiska underrättelsetjänsten MI6 för att hon inte ska kunna bli avlyssnad.

– Tydligen har drottningen två personer hon pratar med mest i telefonen. Hon ska också ha en mobiltelefon som sägs vara en Samsung fullproppad med ohackningsbar kryptering, installerad av MI6, så att ingen kan hacka henne, säger den kungliga experten Jonathan Sacerdoti, rapporterar The Mirror.

Annons

De pratar drottning Elizabeth helst med

Men vilka pratar hon med då? Faktum är att Elizabeths enda dotter, prinsessan Anne, alltid får tag i sin mamma. Men även John Warren, som är expert på hästar och hästlopp, har snabblina in till drottningen.

Prinsessan Anne pratar oftare med sin mamma än vad bröderna gör.

– De två personer hon ringer mest sägs vara hennes dotter, prinsessan Anne, och hennes hästlopps-manager John Warren. Om Warren ringer, då svarar hon, säger Jonathan Sacerdoti.

Warren är kanske ingen kändis, men många känner igen hans hem – från Downton abbey.

Drottning Elizabeth skrattar med John Warren.

– Han är gift med dottern till drottningens vän, den bortgångne Earl av Carnarvon, och hans hem var Highclare Castle i Berkshire, som tv-tittare kan känna igen mer som Downton Abbey.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons