Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Här är svenska prinsessornas ex-pojkvänner idag

13 mar, 2022 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
FotografTT/Facebook
victoria och daniel collert som unga
Alla har en kärlekshistoria – även våra svenska prinsessor.
Här är kronprinsessan Victorias, prinsessan Madeleine och prinsessan Sofias ex-pojkvänner idag.
Annons
TV: Prinsessan Sofia - stilresan genom årenBrand logo
TV: Prinsessan Sofia - stilresan genom åren

– Oh, to be young and feel love´s keen sting, säger proffessor Professor Albus Dumbledore i Harry Potter-filmen. Och vi kan väl bara hålla med. Men livet går vidare! Här är varje fall kronprinsessan Victorias, prinsessan Madeleine och prinsessan Sofias ex-pojkvänner idag.

Enjoy!

Kronprinsessan Victorias ex-pojkvän Daniel Collert

Idag lever kronprinsessan Victoria ett kungligt familjeliv tillsammans med prins Daniel och barnen prinsessan Estelle och prins Oscar i Haga slott. Men precis som så många andra hade kronprinsessan ett liv innan det. Som ung var hon tillsammans med filmproducenten Daniel Collert, 47, de träffades när kronprinsessan gick i gymnasiet. Under åren var de ett så kallat on- and off-par där de gjorde slut en period för att sedan bli tillsammans igen.

Annons
Kronprinsessan Victoria och ex-pojkvännen Daniel Collert är på resturang Tja! i New York 2000.

När kronprinsessan i slutet på 90-talet valde att flytta till Amerika i samband med att hon drabbats av ätstörningar flyttade dåvarande pojkvännen Daniel Collert med. Dock tog relationen slut-slut 2002, och efter det träffade Daniel Collert Josefine Davidson, 44. I januari 2008 fick de sonen Jack Davidson Collert, 14, tillsammans. Idag lever inte Daniel Collert och Josefine Davidson tillsammans längre, det är dock oklart när separationen skedde.

Daniel Collert bor idag på Östermalm i Stockholm och är filmproducent och han har bland annat producerat filmerna Rånarna, Exit och Gangster.

Daniel Collert 2012.
Annons

Prinsessan Madeleines ex-pojkvän Jonas Bergström

Våren 2010 gick prinsessan Madeleine och hennes dåvarande fästman Jonas Bergström, 43, skilda vägar, detta efter en åtta år lång relation och ett planerat bröllop bara runt knuten. Drömmen om ringande kyrkklockor tonade ut, och i samma veva rapporterade tidningarna om en otrohetsskandal.

”De har kommit fram till att det bästa för dem är att de går vidare på var sitt håll”, skrev kungahuset i ett pressmeddelande då.

Prinsessan Madeleine och Jonas Berström på bröllop 2003.

I dag är Jonas Bergström jurist. Ett par år efter uppbrottet med prinsessan Madeleine blev han delägare i advokatfirman Vinge i Stockholm. Sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt och enligt Svensk Damtidning drar han in miljonbelopp.

Annons

Samma år gifte han sig med Madeleines barndomsvän Stephanie af Klercker – numera Bergström, 39. Vigseln skedde en månad efter att Madeleine gift sig med Chris O’Neill i Slottskyrkan i Stockholm.

Jonas och Stephanie Bergström bor i centrala Stockholm tillsammans med deras tre gemensamma barn Katinka, 8, Sebastian, 4, och Wilhelm, 1.

Innan relationen med Jonas Bergström var Stephanie och prinsessan Madeleine goda vänner. Här ser vi Stephanie och Jonas på Diabetesgalan 2018.

Prinsessan Sofias ex-kille Gregory Nanderöd

Under Paradise hotell-säsongen i vilken prinsessan Sofia medverkade var hon och den andra deltagaren Gregory Nanderöd, 40, ett par. De umgicks även efter det att inspelningen var klar men har idag ingen kontakt.

– Jag förstår att prinsen blev kär i henne, har han tidigare sagt till Svensk Damtidning.

Annons
Prinsessan Sofia och Gregory Nanderöd under Paradise Hotels efterfest på Café Opera i Stockholm 2005.

Idag bor Gregory Nanderöd i Uddevalla med de tre barnen Neo, Nova och Jason. Gregory Nanderöd driver också byggföretaget More Value.

”Nu är vi igång! Ett nystartat bygg- och industriföretag med sitt säte i Ljungskile! Vi kommer jobba mycket mot den privata sektorn men även bygga i egen regi! Behöver ni som företagare hjälp med bemanning, så kommer vi givetvis att ställa upp så mycket det går!”, står det på företagets hemsida.

Gregory Nanderöd på Facebook.
Annons

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Se också: 5 detaljer om våra kungligheter som du kanske inte hade koll påBrand logo
Se också: 5 detaljer om våra kungligheter som du kanske inte hade koll på

Foto: TT/Instagram/Facebook

Annons