Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Efva Attling och Eva Dahlgrens kärlekssemester utomlands

06 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
FotografEero Hannukainen/TT
Efva Attling och Eva Dahlgren.
Efva Attling och Eva Dahlgren har varit gifta i över 25 år och kärleken fortsätter att blomstra för makarna. Nu delar paret med sig av bilder på Instagram från deras kärleksresa ihop i Italien.
Annons
VIDEO: Feminista 2022 - årets inspiratör: Efva AttlingBrand logo
VIDEO: Feminista 2022 - årets inspiratör: Efva Attling

Smyckesmakaren Efva Attling och sångaren Eva Dahlgren har varit ett par sedan 1996. Makarna träffades när Efva Attling fortfarande var gift med den ikoniska artisten Niklas Strömstedt. Men när Attling förälskade sig i Eva Dahlgren valde Strömstedt och Efva att gå skilda vägar.

Så träffades Efva Attling och Eva Dahlgren

Paret träffades när de samarbetade kring ett bokprojekt och där och då var kärleken mellan Efva och Eva ostoppbar. Även om Efva fortfarande var gift med Niklas så var deras förälskelse ofrånkomlig.

– Vi tänkte att, det här är inte sant. Det här är värre än en tv-såpa. Men vad gör man? Det fanns ingen återvändo. Det var underbart och absurt samtidigt, har Efva sagt i en intervju med Stina Lundberg.

Bara några månader efter att Efva och Eva träffades, gifte de sig i en liten sjöbod på Tynningsö i Stockholms skärgård. Men det var inte den enda gången paret skulle gifta sig. Idag är paret nämligen gifta hela fyra gånger.

Annons

Andra bröllopet var i typisk Las Vegas-anda. Det tredje bröllopet ägde rum år 2009 när det blev lagligt för samkönade par att ingå äktenskap i kyrkan. Då slog makarna på stort och hade ett storslaget bröllop med ett 80-tal gäster. Den fjärde vigseln ägde rum i New York 2016 när paret firade sin 20-åriga bröllopsdag.

Paret delar med sig av underbara bilder från kärleksresan

Att kärleken spirar för paret är det ingen frågan om. På sociala medier är båda lika flitiga på att hylla kärleken till den andra. Nyligen fick vi ta del av härliga bilder från en kärleksresa som paret befinner sig på just nu.

Makarna är nämligen i Italien och njuter av klassisk italiensk mat och svalkar sig i det varma Medelhavet. Något som Efva nyligen delade på Instagram är en bild på paret i matchande outfits med ljusa t-shirtar och mörka glasögon.

Underbar utsikt och underbar du, skriver Efva Attling om den vackra naturen i bakgrunden och sin fru på Instagram.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

SE OCKSÅ: Efva Attling och Eva Dahlgrens kärlekssagaBrand logo
SE OCKSÅ: Efva Attling och Eva Dahlgrens kärlekssaga
Annons