Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Eva Dahlgrens hyllande ord till Efva Attlings söner: ”Våra pojkar”

09 maj, 2022 
AvJessica Rådne
FotografTT
eva dahlgren
Eva Dahlgren är bonusmamma till hustrun Efva Attlings söner Adam och Simon. I en nyskriven dikt hyllar hon dem båda.
Annons
Efva Attling och Eva Dahlgrens kärlekssagaBrand logo
Efva Attling och Eva Dahlgrens kärlekssaga

År 1996 gifte sig artisten Eva Dahlgren, 61, med designern Efva Attling, 70. Hon blev därmed bonusmamma till pojkarna Adam, 34, och Simon, 30. De idag vuxna barnens pappa är musikern Niklas Strömstedt som Efva Attling var gift med i tio år.

På Instagram hyllar Eva Dahlgren nu bonusbarnen i en dikt.

Skrivit dikt om pojkarna och kriget

Det är med anledning av kriget i Ukraina som Eva har postat en bild på sig själv med Adam och Simon, samt ord som beskriver hennes känslor för dem.

”Här är jag och våra pojkar. Kunde ha varit du och dina. Krig”, börjar hon dikten som sedan går in på hur hon känner solidaritet med alla de människor som drabbats av Rysslands invasion av Ukraina. ”Mitt hjärta gråter med era hjärtan. Men styrkan är obändig”, fortsätter hon.

Lämnade pappan Niklas Strömstedt

Eva Dahlgren och Efva Attling.
Eva Dahlgren och Efva Attling.

Adam och Simon var 4 och 8 år gamla när mamma Efva gifte sig med Eva Dahlgren. Hon var en vän till familjen och pappa Niklas har tidigare beskrivit hur han ser på att dåvarande frun Efva hittade kärleken i Eva.

Annons

– Vi kände ju Eva Dahlgren båda två, vi hade umgåtts med henne i flera år, sa han i podcasten Hundåren i fjol.

– Efva och jag hade varit ihop i femton år. Vi hade fått två barn och vi växte ifrån varandra, det var inte mer än så. Det tog slut, och då är det inte så konstigt att man vänder sig till någon annan, menade han.

Jenny Strömstedt älskar bonusbarnen

familjen strömstedt/östergren
Niklas och Jenny Strömstedt med hennes barn från en tidigare relation; tvillingarna Kitty Östergren och Mika Östergren. Niklas dotter Maja Strömstedt är också med.

Simon och Adam har ytterligare en bonusmor. Idag är Niklas Strömstedt gift med programledaren Jenny som också hon har uttryckt sin kärlek för killarna.

När Adam fyllde år i fjol postade Jenny en bild av honom på Instagram och skrev ”Hipp hipp hurra käraste bonusAdam på din födelsedag”. När Simon fyllde år några dagar senare skrev hon ”Idag fyller världens finaste älskade Simon 30 år”.

Niklas Strömstedt är även pappa till dottern Maja, 24, som han fick i relationen med Agneta Sjödin.

”Idag fyller Maja år och jag kan inte tänka mig mitt liv utan den här kärleksfulla, superknäppa, smarta och roliga bonusen”, skrev Jenny om henne i ett Instagraminlägg på födelsedagen i fjol.

Foto: TT, Instagram

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons