Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Efva Attling och Niklas Strömstedts lycka över nyfödda barnbarnet

08 jun, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
efva och niklas
Stort grattis! Nu har familjen Strömstedt/Attling fått ännu en medlem. Samtidigt delar farmor Efva och farfar Niklas med sig av en bild och fina ord till den lille på sina sociala medier.
Annons
Kändisarna som fyller jämnt under 2022Brand logo
Kändisarna som fyller jämnt under 2022

Nu är Niklas Strömstedt, 63, farfar, och Efva Attling, 70, har blivit farmor! För nyligen fick det forna parets son Adam Strömstedt, 34, barn.

”Tio fingrar, tio tår och hela livet ligger där och väntar. Välkommen till världen Franklin Strömstedt! Många hjärtan är redan fulla av dig och ditt väsen. Och grattis Alice & Adam!”, skriver stolta farfar Niklas Strömstedt på sina sociala medier och delar en bild på en liten bebishand.

Även nyblivna farmor Efva Attling delar bebisbilden med orden:

”Välkommen Franklin, vi har väntat på dig! Stort grattis till Alice och Adam, och även till oss. Vi älskar dig så otroligt mycket redan nu.”

Stora kändisfamiljen blir större

År 1996 gifte sig artisten designern Efva Attling, 70, med Eva Dahlgren, 61, som då blev bonusmamma till pojkarna Adam, 34, och Simon, 30. De idag vuxna barnens pappa är musikern Niklas Strömstedt, 63, som Efva Attling var gift med i tio år. Numera, och sedan 2011 är Niklas Strömstedt gift med TV4-programledaren Jenny Strömstedt, 49. Och nu växer då familjen med ännu en liten medlem.

Annons

Så är relationen mellan Efva Attling och Niklas idag

Vad gäller ex-makarna Niklas Strömstedt och Efva Attling, är relationen idag god. I Tomas Anderssons Wijs podcast Hundåren har Niklas Strömstedt öppnat upp om uppbrottet.

– Vi kände ju Eva Dahlgren båda två, vi hade umgåtts med henne i flera år, säger han och berättar vidare:

– Som det är i relationer, det kan ta slut och kärleken kan ta slut. Efva och jag hade varit ihop i femton år. Vi hade fått två barn och vi växte ifrån varandra, det var inte mer än så. Det tog slut, och då är det inte så konstigt att man vänder sig till någon annan.

Niklas Strömstedts fina ord till Efva

Några sura miner finns det inte mellan det före detta paret. När Efva Attling och Eva Dahlgrenfirade 25-årig bröllopsdag fick de en kärleksfull hälsning av Niklas Strömstedt.

”Heja Kärleken! Och vänskapen! Stort grattis och hurra för Efva & Eva som idag har varit gifta i 25 år!”, skrev han på Instagram och delade en bild på honom själv, mellan Efva och Eva.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Foto: TT

Annons