Jenny Strömstedt visar upp sitt och Niklas hus vid vattnet

En av TV4s stora stjärnor Jenny Strömstedt, 49, har tillsammans med hennes man musikern Niklas Strömstedt, 63, ett sommarhus på Dalarö, Haninge. Paret delar därmed sin tid mellan det mysiga torpet och lägenheten i Stockholms innerstad.

I sommarhuset tillbringade Niklas Strömstedt alla sina barndoms somrar eftersom det tillhörde hans föräldrar. Nu när Niklas Strömstedt är en vuxen man fick han ta över smultronstället. Och nu är det även hustrun Jenny Strömstedts drömplats på hela jorden, vilket hon förklarade i magasinet Damernas värld i fjol.

VIDEO: Se Jenny Strömstedts stilresa genom åren
0:48

Efter reklamen: VIDEO: Se Jenny Strömstedts stilresa genom åren

(0:48)

Slå på ljud

– Där kan jag släppa ner axlarna och där känner jag mig som vackrast och starkast eftersom jag får strosa runt barfota, tvätta mig i havet och jobba i trädgården.

Sno stilen av Jenny Strömstedt med den här lila klänningen

Jenny Strömstedt planer för lantstället

På sina sociala medier delar nu Nyhetsmorgon-programledaren med sig av glimtar från parets drömplats. Efter en snabb titt i hennes flöde är det tydligt att Jenny Strömstedt gillar att plantera.

– Mitt odlingsintresse är stort, men kunskapen liten, har hon förklarat i Residence magazine. Som grädde på moset poddar hon även tillsammans med Victoria Skoglund om just trädgårdar, blommor och odlingar i podcasten Röda vita rosen.

I samma intervju gör hon dock klart att trädgården vid huset på Dalarö inte är så mycket att hänga i julgranen.

– Det är verkligen inte märkvärdigt där ute. Jag har hittat bilder från 60-talet på min svärmor Margareta Strömstedt där det syns fantastiska perennrabatter. Planen är att återskapa dem, säger hon också.

Jenny och Niklas Strömstedt om åren som särbor – därför levde de isär

Här visar Jenny Strömstedt upp sommarstället på Dalarö

Lite insida:

Lite utsida:

Lite kvällsvy:

Växthus på G:

Lite make i solen:

Lite fix efter stormen Malik tidigare i år:

Lite planteringar:

Foto: TT/Instagram

Mest läst