Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Efva Attlings och Niklas Strömstedts barn har vuxit upp – så ser de ut i dag

30 mar, 2021 
AvAnna Larsson
FotografTT
Niklas Strömstedt och Efva Attling

Under åren 1985 och 1995 var artisten Niklas Strömstedt och designern Efva Attling gifta. De fick två söner tillsammans – Simon Strömstedt och Adam Strömstedt, som båda verkar ha gått i föräldrarnas fotspår.

Annons
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

I tio år var artisten Niklas Strömstedt, 63, och designer Efva Attling, 69, lyckligt gifta. Paret fick två söner - Simon Strömstedt, 29, och Adam Strömstedt, 33. Båda sönerna har tagit efter sina föräldrar och valt att arbeta inom två kreativa branscher.

Arbetar som låtskrivare

Enligt Hänt så har Simon Strömstedt, precis som hans yngre syster Maja Strömstedt, gått i sin pappas fotspår och arbetar idag med musik. Han arbetar som låtskivare och har skrivit låtar åt bland annat Måns Zelmerlöw.

När Eurovision Song Contest hölls i Sverige 2016 så uppträdde Måns Zelmerlöw i pausunderhållningen med låten Fire in the rain som Simon Strömstedt skrivit.

Förutom att skriva låtar till Måns Zelmerlöw så har Simon arbetat tillsammans med DJ:n Otto Knows och tillsammans har de skrivit och producerat låten Next to me som blev en stor hit 2015.

Simon Strömstedt
Simon Strömstedt tillsammans med pappa Niklas Strömstedt.

Förutom Simon Strömstedts stora musikintresse så verkar han också ha ärvt intresset för design av sin mamma Efva Attling. I en intervju med Residence Magazine så visar han upp sin lägenhet på Södermalm och berättar att inredningsdesign vuxit till att bli en av hans största passioner.

Flyttade till Australien

Adam Strömstedt bor numera i Australien tillsammans med sin familj. Han arbetar som grafisk formgivare och har precis som hans yngre bror Simon valt ett kreativt yrke. På Instagram visar Adam också ibland upp filmer där han delar med sin av sin egen musik.

Annons