Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Eija Skarsgårds relation till sina kända syskon

06 maj, 2022 
AvSaga Pettersson
AvSaga Pettersson
FotografTT, Instagram
Eija Skarsgårds relation till sina kända syskon
Eija Skarsgård är en av Skarsgård-syskonen som valt att leva ett mer anonymt liv, och även den enda systern i syskonskaran.
Så är hennes relation till sina skådespelande bröder.
Annons

Bland Stellan Skarsgårds, 70, stora skara barn finns det flera som valt att gå i sin pappas fotspår. Alexander, 45, Bill, 31, Gustaf, 41, och Valter, 26, är alla idag etablerade skådisar, både i Sverige och internationellt.

TV: 4 saker du vill veta om Eija SkarsgårdBrand logo
TV: 4 saker du vill veta om Eija Skarsgård

Två i syskonskaran som istället valt att leva ett mer anonymt liv är Sam och Eija. Sam, 39, jobbar som läkare och Eija, 30, som är den enda systern i skaran, har under åren jobbat som både modell och som nöjeschef på diverse Stureplansklubbar.

gustaf, bill och eija skarsgård
Syskonen Gustaf, Eija och Bill Skarsgård 2006.

Enligt Linkedin jobbar Eija sedan januari 2022 som statistansvarig för produktionsbolaget Nexiko, och jobbar nu med den andra säsongen av Netflix-serien Young royals, i vilken lillebror Valter Skarsgård medverkar. Hon axlade samma uppdrag även 2020 under inspelningarna av den första säsongen.

Annons

Eija Skarsgård syns ihop med syskonen

Men att livet inte levs i rampljuset betyder inte att hon inte hänger med sina kända bröder. För den som följer Eija på Instagram har kunnat se att hon då och då syns ihop med syskonen.

När den nya filmen The Northman, i vilken storebror Alexander Skarsgård spelar, hade premiär i Stockholm stod Eija och hennes man Zeke Tastas för efterfesten som hölls på Vikinga museet i Stockholm. På plats fanns då givetvis Alexander, men också lillebror Valter – av vad vi kan se på bilder. Kanske fanns det ännu en Skarsgård-bror på plats.

Och det är inte bara Alexander Skarsgård som just nu är aktuell i en sprillans ny produktion. Bill Skarsgård spelar Clark Olofsson i den nya Netflix-serien Clark, och i den syns även hans tjej Alida Morberg i en av rollerna.

På sin Instagram story pushar Eija Skarsgård nu för storebror Bills nya serie:

”Missa inte Clark med min älskade storebror Bill (och Alida Morberg bland andra) på Netflix!”.

Annons

Roddar fester ihop med maken Zeke

I veckan var det även dags för makarna Eija Skarsgård och Zeke Tastas att styra ännu en fest, för premiären av filmen Diorama som är skriven och regisserad av Tuva Novotny – som även ryktas vara Alexander Skarsgårds flickvän.

Hur det egentligen ligger till mellan Alexander och Tuva har ingen av dem valt att kommentera. När Tuva dök upp höggravid under ELLE-galan förra veckan avböjde hon att kommentera sitt privatliv.

Stellan är också pappa till Ossian, 13, och Kolbjörn, 9, som han har ihop med nuvarande hustrun Megan Everett, och om även dem kommer att gå i sin pappas fotspår återstår att se.

Annons