Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelser

Elena Belle öppnar upp om sina skönhetsingrepp

23 apr, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Elena Belle
Tv-profilen Elena Belle har haft frågestund på Instagram, och under den berättar hon om sina skönhetsingrepp. Och om relationen till nya kärleken Gleb Savchenko.
Annons
Elena Belles stilresa genom årenBrand logo
Elena Belles stilresa genom åren

Elena Belle, 37, lever nu lyckligt ihop med med nya pojkvännen Gleb Savchenko, 38. De började dejta förra året, och i en intervju med Mama har hon tidigare berättat hur de möttes.

– Vi träffades genom vänner, jätterandom! Det är som de säger, när man minst anar det... Det enda är att han var gift i femton år innan, så det har varit lite svårt. Alltså de skilde sig inte på grund av mig, men det har varit jobbigt ändå, säger Elena Belle, som menar att situationen med hans ex är tuff.

Barn- och bröllopsplanerna med Gleb

Under en frågestund på Instagram öppnar hon nu upp mer om relationen, och berättar om planerna för framtiden och ett eventuellt giftermål.

”Det känns nästan som att ni viger oss! Jag får så många frågor om det här. Jag tycker att det är så fint att gifta sig, så jag skulle definitivt vilja gifta mig igen”, svarar hon enligt Expressen.

Annons

”Jag älskar barn och gillar att ha kul med barn. Jag är typ den roliga mamman haha. Jag skulle älska att ha en stor familj”.

Elena Belle var tidigare gift med Michael Theanne som tragiskt nog dog efter en hjärtattack i februari 2020. De fick dottern Luna som fyller fyra i år.

Mamman blev känd som Natacha Peyre när hon var med i Paradise hotel 2005 men bytte namn och flyttade till Los Angeles. Där kunde vi följa henne i Svenska Hollywoodfruar. Nyligen släppte hon också självbiografin Vem var Natacha Peyre?.

Elena Belle om sina skönhetsingrepp

Under frågestunden får hon också frågor om skönhetsingrepp.

”Jag tycker att människor ska få göra vad de vill och det som gör dem lyckliga i sina kroppar. Alla har olika smak och gillar olika saker så jag är ingen att döma det. Jag har själv gjort skönhetsingrepp och är väldigt öppen om det”, svarar hon och får även frågan vilken kirurg hon går till.

”Jag antar att du menar mina bröst? Jag har 32D och jag gjorde det i Sverige för längesedan”, lyder det svaret.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons