Här är Lionel Richies tre barn Nicole, Miles och Sofia idag
1:06

Efter reklamen: Här är 6 saker du vill veta om Nicole Richie

(1:06)

Slå på ljud

Lionel Richie är en av världens bäst säljande artister genom tiderna, med över 100 miljoner album världen över. Han är pappa till tre, och inte heller de är okända för resten av världen. Framför allt inte en av dem.

Nicole Richie

Nicole Richie.

Nicole Richie.

Barnaskaran om tre består av Nicole, Sofia och Miles. Äldst i skaran är Nicole Richie, som vi först lärde känna som Paris Hiltons BFF 2003 i tv-serien The Simple Life.

Hon föddes i september 1981, och hette då Nicole Camille Escovedo. Nicole är adopterad och hennes biologiska föräldrar heter Peter Michael Escovedo och Karen Moss. När hon var tre flyttade hon in hos Lionel Richie och hans ex-fru Brenda Harvey.

– Mina föräldrar var vän med Lionel. De ansåg att han var lämpligare att ta hand om mig, har Nicole berättat i en intervju med People.

Paris Hilton och Nicole Richie.

När hon var nio blev hon adopterad av föräldrarna och ändrade då hennes efternamn till Richie.

Så, efter att hon blivit Paris Hiltons BFF med hela folket så fanns det inte mycket som stoppade henne. Hon har gjort allt ifrån att vara en tv-personlighet, skådis, författare och designer. Idag driver hon sitt egna märke House of Harlow.

Privat är hon gift med Good Charlotte-sångaren Joel Madden, sedan 12 år tillbaka. Paret är föräldrar till två, dottern Harlow och sonen Sparrow.

Miles Richie

Miles Richie

Miles Richie.

Lionel Richie och Brenda Harvey skilde sig 1993, efter nästan 18 år som gifta. Han gifte sig två år senare med sin andra fru, Diane Alexander. Året innan de gifte sig kom sonen Miles Richie till världen, den 27 maj 1994. Inte heller han valde att gå i sin pappas musikaliska fotspår, utan jobbar idag som modell.

– Jag vill bli ihågkommen som en modell eller som en skådis, inte bara ”sonen till” eller ”brorsan till”. Jag vill utveckla min egna identitet, sa han i en intervju med Garage 2018.

Lionel Richie med barnen Sofia och Miles.

Under 2019 gjorde Miles sin debut på catwalken för Philipp Plein under New York fashion week.

Sofia Richie

Sofia Richie.

Sofia Richie.

Lionel och Dianes yngsta dotter Sofia Richie kom till världen den 24 augusti 1998. När hon var sex år gammal skilde sig sedan föräldrarna. Precis som sin bror ägnar hon sig åt att modella, och har jobbat för stora varumärken som Tommy Hilfiger och Adidas.

Mellan 2017 och 2020 hade hon en på- och av-relation med Scott Disick, Kourtney Kardashians ex. Och under åren skapades en hel del rubriker om ex-paret.

Idag har hon hittat kärleken på nytt, och för bara någon dag sedan gick hennes Elliot Grainge ned på knä och frågade om hon ville bli hans för alltid.