Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Elin Härkönen berättar: Har hittat kärleken på nytt

23 jul, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Efter Paolo Robertos svek har Elin Härkönen hittat kärleken igen!
Efter Paolo Robertos svek har Elin Härkönen hittat kärleken igen! Nu berättar träningsprofilen hur hon träffade han som hon nu är otroligt kär i.
”Kär på ett sätt jag aldrig tidigare upplevt”, skriver Elin.
Annons
9 tips för att komma över ditt exBrand logo
9 tips för att komma över ditt ex

Elin Härkönen var förra våren tillsammans med Paolo Roberto, när det uppdagades att han åkt fast för att ha köpt sex. Elin har haft många tunga månader bakom sig, och i maj klippte hon helt kontakten med exet Paolo. Det efter att hon hört honom resonera kring sexköpet på nytt i en podcast.

”Jag har inte kunnat ta in det eller inse att det faktiskt har hänt. Min enda förklaring är att jag hamnade i någon slags överlevnadsbubbla... för att ens orka ta mig upp på morgonen. Förblindad av kärleken har det tagit tid för mig att förstå”, skrev Elin i ett långt inlägg på Instagram, hon fortsatte:

”Men nu, ett år senare har allt kommit ikapp mig och han gör det väldigt enkelt för mig att förstå. Jag ser nu vad det är han står för och vad han faktiskt tycker, tänker och vilka värderingar han har. Det är dags att göra min röst hörd, precis som jag ser er göra”.

Annons

Första orden om nya kärleken

Nu har hon även hittat kärleken på nytt! På sin blogg skriver hon att hon är kär.

Jag kommer berätta mer snart. Men det jag kan ge Er är att jag är obeskrivligt kär. Kär på ett sätt jag aldrig tidigare upplevt”, skriver Elin Härkönen i ett inlägg på sin blogg.

I en intervju med nöjessajten Hänt berättar hon mer om lyckan, och nog var det tufft att våga släppa in någon igen.

– Vi har varit vänner först och liksom klickade superbra och mådde så bra med varandra. Båda gick igenom lite jobbiga perioder i livet och vi fann stöd hos varandra, men vi tänkte ju inte att det skulle bli något mer. Och jag tror nog båda också kände att man inte riktigt vågade, säger hon.

Vill hålla relationen privat

Elin och Paolo delade med sig en hel del av sin relation på sina sociala medier. Det var framför allt bilder och videor när de ägnade sig åt sitt gemensamma intresse – träning.

Men den här gången är Elin inte lika sugen på att dela med sig av sitt kärleksliv på samma sätt.

– För mig så är det viktigast att jag mår bra och att han mår bra och att vi mår bra med varandra. Och jag har provat den grejen med att alla vet om mitt privatliv och det har varit jättejobbigt, så jag har valt att ta det väldigt försiktigt. Och när jag känner att jag vill dela med mig av mer så kommer jag göra det, förklarar hon för Hänt.

Annons