Elin Nordegren blev föremål för nyheter världen över när hennes make Tiger Woods ertappades med en rad otrohetsaffärer, och de två skilde sig under stormiga omständigheter.

En som märkte av det var Elins pappa, radioprofilen Thomas Nordegren, som senast gick till final i På spåret. Även honom var internationell media intresserad av.

– Det var helt absurt när allt exploderade och amerikanska och engelska tv-team stod i trädgården och här utanför radiohuset. Men hon har ju en ny familjesituation nu, säger Thomas Nordegren i Aftonbladet.

I dag har Elin Nordegren en bra relation med exmaken Tiger Woods, och de delar på föräldraskapet. Hon är numera tillsammans med det tidigare NFL-proffset Jordan Cameron, som hon också har sonen Arthur med.

Elin Nordegrens beslut med Jordan Cameron – bytt namn på barnet

Thomas Nordegren har inte träffat barnbarnen på ett år

När romansen bekräftades i media så var Elin Nordegren redan gravid med parets barn.

– De lyckades hålla det där hemligt för media ganska länge. Men Elin och Jordan har det väldigt bra och har ju också fått ett gemensamt barn. Jag har tyvärr inte sett lilla Arthur sedan han nästan var sex månader, säger Nordegren i Aftonbladet.

Inte heller sina andra barnbarn har radioprofilen fått träffa på länge. På grund av coronapandemin var det nästan ett år sedan han var och hälsade på dottern och hennes barn i USA. I stället får de hålla till godo med digitala substitut.

– Jag träffade barnbarnen när jag var över till USA i mars, nästan ett år sedan nu. Det är klart jag saknar dem, nu har vi varit ifrån varandra länge. Men det finns andra kontaktvägar som Facetime.

Thomas Nordegrens koppling till Tiger Woods som du har missat –dottern Elin