Elin Nordegren, 41, har barnen Sam, 13, och Charlie, 12, med exmaken Tiger Woods, 45. Elin och Tiger var gifta från 2004 fram tills 2010 när det uppdagades att golfproffset var notoriskt otrogen, och hade haft 18 olika älskarinnor under sin tid med Elin.

Elin Nordegren gick inte lottlös från skilsmässan, utan fick i uppgörelsen närmare 900 miljoner kronor av exmaken.

I dag har Elin och Tiger en bra relation och tar båda hand om sina gemensamma barn, som nu så klart är oroliga för sin pappa som ligger på sjukhus efter att ha voltat med bilen.

Precis som Tiger Woods har gått vidare och dejtat bland andra Lindsey Vonn, och nu är ihop med Erica Herman, så har Elin Nordegren också hittat kärleken på nytt. Elin verkar tycka om atleter, och lever nu med tidigare NFL-proffset Jordan Cameron. Cameron har en son från ett tidigare förhållande, och uppges av ha avslutat sin amerikanska fotbollskarriär för att kunna tillbringa mer tid med sonen.

Elin Nordegren och Jordan Cameron fick barn 2019

2019 fick Elin och Jordan sitt första gemensamma barn, sonen Arthur, som Elin Nordegrens mamma Barbro Holmberg spred kärlek över i Svensk Damtidning efter förlossningen.

– Hon är superlycklig och jag är superlycklig att jag får mitt nionde barnbarn, yes är det inte underbart, sa mormor då.

Men Arthur har inte alltid hetat Arthur. När han först fick sitt namn så valde föräldrarna nämligen att döpa honom till Filip, skriver Hänt. Efter några månader ändrade de sig och ansökte i december 2019 om att få byta namn – något som bevisligen gått igenom. Varför de ändrade sig om namnet har dock varken Elin eller Jordan någonsin gett en förklaring kring.

Thomas Nordegrens koppling till Tiger Woods som du har missat –dottern Elin