Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Elizabeth Hurleys son Damian har vuxit upp – går i modellens fotspår

12 jul, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
Fotograftt
Elizabeth Hurley med sonen Damian som barn
Modellen Elizabeth Hurleys son Damian har fyllt 18 år och går idag i sin mammas fotspår. Se bilderna på den unga kändissonen!
Annons
Det här heter kändisarnas barn födda 2021Brand logo
Det här heter kändisarnas barn födda 2021
Damien Hurley poserar för kameran.
Stadig blick! Precis som sin mor.
Annons

Brittiska Elizabeth Hurley, 56, har en lång karriär i varierande fält att stoltsera med. Förutom att ha agerat ansiktet utåt åt skönhetshuset Estée Lauder i många år, har hon synts i roller i filmer som Austin Powers och Djävulen och jag, samt i tv-serien Gossip Girl. I profilen på sina sociala medier beskriver hon sig själv som ”Mummy, Actress, Model, Farmer, Bikini Designer”.

Mummy är hon till Damian, sonen som nu tagit efter sin mor.

Damiens pappa ville inte ta på sig faderskap

Elizabeth Hurley var fram till år 2000 gift med Notting Hill-skådisen Hugh Grant. Efter över ett decennium som makar gick de skilda vägar i en ömsesidig och vänskaplig separation. Därefter hade Elizabeth en kort relation med den amerikanska affärsmannen Steve Bing och blev gravid med sonen Damian. Men då Bing vägrade ta på sig faderskapet, DNA-testades sonen och mycket riktigt var han Bings barn. Hugh Grant fick rollen som gudfar, och Elizabeth gick vidare i kärlekslivet som idag ligger på is.

Annons

I en intervju från 2019 berättar hon att singellivet passar henne bra.

– Folk frågar mig ”Känner du dig ensam?” och det gör jag faktiskt inte. Jag är hellre lyckligt singel än olycklig med någon, den saken är säker.

Stöttande kommentarer på sonens bilder

Mor och son på röda mattan.

Så istället för att ta med sig partners på röda mattor och event syns Elizabeth Hurley gärna i sällskap med sin son Damian, till exempel här år 2018:

Damian har som sagt tagit efter sin mor – på fler än ett vis. Han fick redan som 16-åring modellkontrakt och har även haft i en roll i tv-serien The Royals där mamma spelar den fiktiva drottning Helena.

Annons
Damien Hurley poserar för kameran.
Stadig blick! Precis som sin mor.

På Instagram postar Damian massvis med bevis på att han precis som mamma vet hur en pose ska intas.

Vad tycker då mamma om sin sons tilltag? Jodå, Elizabeth hejar gärna på i kommentarerna, här i form av ett gäng eldflammor!

Källa: RedOnline

Annons