Elizabeth Hurley med sonen Damian som barn

1:11

Efter reklamen: Det här heter kändisarnas barn födda 2021

(1:11)

Brittiska Elizabeth Hurley, 56, har en lång karriär i varierande fält att stoltsera med. Förutom att ha agerat ansiktet utåt åt skönhetshuset Estée Lauder i många år, har hon synts i roller i filmer som Austin Powers och Djävulen och jag, samt i tv-serien Gossip Girl. I profilen på sina sociala medier beskriver hon sig själv som ”Mummy, Actress, Model, Farmer, Bikini Designer”.

Mummy är hon till Damian, sonen som nu tagit efter sin mor.

Damiens pappa ville inte ta på sig faderskap

Elizabeth Hurley var fram till år 2000 gift med Notting Hill-skådisen Hugh Grant. Efter över ett decennium som makar gick de skilda vägar i en ömsesidig och vänskaplig separation. Därefter hade Elizabeth en kort relation med den amerikanska affärsmannen Steve Bing och blev gravid med sonen Damian. Men då Bing vägrade ta på sig faderskapet, DNA-testades sonen och mycket riktigt var han Bings barn. Hugh Grant fick rollen som gudfar, och Elizabeth gick vidare i kärlekslivet som idag ligger på is.

Uma Thurmans dotter har vuxit upp – går i föräldrarnas fotspår

I en intervju från 2019 berättar hon att singellivet passar henne bra.

– Folk frågar mig ”Känner du dig ensam?” och det gör jag faktiskt inte. Jag är hellre lyckligt singel än olycklig med någon, den saken är säker.

Stöttande kommentarer på sonens bilder

Så istället för att ta med sig partners på röda mattor och event syns Elizabeth Hurley gärna i sällskap med sin son Damian, till exempel här år 2018:

Mor och son på röda mattan.

Damian har som sagt tagit efter sin mor – på fler än ett vis. Han fick redan som 16-åring modellkontrakt och har även haft i en roll i tv-serien The Royals där mamma spelar den fiktiva drottning Helena.

På Instagram postar Damian massvis med bevis på att han precis som mamma vet hur en pose ska intas.

Damien Hurley poserar för kameran.

Stadig blick! Precis som sin mor.

Vad tycker då mamma om sin sons tilltag? Jodå, Elizabeth hejar gärna på i kommentarerna, här i form av ett gäng eldflammor!

Demi Moores tuffa relation med döttrarna under åren med Ashton Kutcher

Källa: RedOnline

Utvald läsning

Femina