Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Ellen DeGeneres oväntade
ändring i sitt utseende

22 okt, 2020 
Tv-profilen Ellen DeGeneres har valt att göra en oväntad utseendeförändring.
I de senaste avsnitten av The Ellen DeGeneres Show visar hon upp ett fluffigt backslick, till skillnad från sin vanliga lilla lugg, skriver People.
Frisyren påminner om den som DeGeneres fru Portia De Rossi rockat under många år.
Annons

Ellen DeGeneres verkar ha tröttnat på sin gamla vanliga frisyr – för nu har den kortklippta blonda pixiefrisyren med lugg fått ge vika för något nytt.

I de senaste avsnitten av The Ellen DeGeneres show som sänts i veckan har programledaren i stället haft håret bakåtslickat men med volym, något som hennes fru Porta De Rossi har gjort till sin signaturfrisyr under många år.

Ellen DeGeneres berättade förra året om hur hon fick ändra om sitt hår och göra det kortare än innan på grund av en blekningsfadäs.

– När man har kort hår måste man färga det ofta, för mitt hår växer riktigt fort. Så jag färgar det konstant, så det ser alltid olika ut när man kollar på showen – ibland är den en annan nyans.

Ellen DeGeneres fick anställa ny frisör

Hon fick till slut anställa ett nytt team av frisörer för att lösa sin tidigare misslyckade hårfärgen, som fick komma hem till henne.

– Mitt hår har ramlat av. Liksom bokstavligt talat, om jag rörde vid mitt huvud så ramlade håret av, sa hon till People 2019.

Men nu har DeGeneres hårsituation uppenbarligen löst sig – och programledaren är stiligare än någonsin med nya frisyren.

Läs mer:

Annons