Emma Watsons visar upp sin nya frisyr – se förvandlingen
5 kändisar med udda tatueringar
Slå på ljud

Bara härom veckan gick ryktet om att Harry Potter-skådisen Emma Watsons skulle ta ett kliv bort från skådespelaryrket.

10 introverta kändisar som kan lära oss en hel del om framgång

– Hon är overksam och kommer inte heller ta sig an nya projekt inom en överskådlig framtid, berättade Watsons agent enligt sajten Daily Mail nyligen.

Uttalandet i kombination med att stjärnans sociala medier-konton sällan uppdateras fick alla Emma Watson-fans att gå i taket. Men tack och lov kom senare ytterligare information som slog fast att hon inte slutar skådespela. Utan att hon bara tar sig en liten välbehövd paus.

– Emmas sociala medier-konton vilar, men det gör inte hennes karriär, förklarade agenten sedan för Entertainment weekly, och fansen kunde pusta ut.

Senast vi kunde se Emma Watson på vita duken var i filmen Unga kvinnor från 2019 där hon spelade karaktären Meg March.

Det gör skådisarna från Harry Potter i dag

Emma Watson visar upp nya frisyren

Emma Watson var tio år gammal när hon påbörjade sin skådespelarkarriär när hon fick rollen som Hermione Granger i Harry Potter-filmerna. Och sedan har karriären rullat på fint. Men nu är då dags för en liten paus, och i samma veva som hon varvar ner passar hon på att förnya frisyren. I veckan skymtades Emma Watson ute på stan i Beverly Hills men en helt ny frippa! De långa guldbruna lockarna har bytts ut mot en skarpare bob.

Emma Watson frisyr 2021, bob.

Emma Watson ute på tur i sin nya frisyr i Beverly Hill.

Emma Watson som låtit håret växa och vara långt de senaste åren har dock vågat sig på kortare längder förr! Precis när hon som 20-åring var klar och färdig-filmad med Harry Potter-filmerna kapade hon av sina Hermione-längder och gick kort-kort.

Emma Watson frisyr.

Emma Watson på plats i London 2010.

Är Emma Watson förlovad?

Det senaste 18 månaderna har Emma Watson kilat stadigt med affärsmannen Leo Robinton, och nyligen skymtade man en ring på ringfingret på Watson vilket nu gjort att många dragit slutsatsen att paret numera är förlovade! Varken Emma Watson eller den påstådda fästmannen Leo Robinton har kommenterat uppgifterna...

12 kändisar som ogenerat pratat om sitt hår – där nere

Mest läst