Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Erik Bergs relation med Carina och Kristian Luuks son Holger

21 jan, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
carina-erik-berg-relation-holger-bonuspappa-S
Om Carina Berg aldrig skulle lyckats behålla en graviditet hade maken Erik Berg varit nöjd med livet som bonuspappa till hennes son Holger.
”Det här livet kan jag jättegärna leva”, säger han om relationen.
Annons
TV: Intervju med Carina Berg om olika knasiga knep hon testade för att bli gravidBrand logo
TV: Intervju med Carina Berg om olika knasiga knep hon testade för att bli gravid

Våren 2021 blev Carina Berg, 44, efter många försök mamma för tredje gången. Hennes och maken Eriks, 33, fertilitetskamp har tv-tittarna kunnat följa i Kanal 5:s dokumentärserie Var fan är storken?.

Carina och Eriks nyaste familjetillskott heter Juno, och nu i mars fyller hon ett år. De har även sonen Otto, 2, ihop, och Carina delar sonen Holger, 12, med sin ex-make, komikern och programledaren Kristian Luuk, 55.

Svåra gravidkampen

Förra våren kunde vi följa Carina Bergs resa mot att bli gravid med kull nummer två. I dokumentärserien Var fan är storken? på Kanal 5 och Discovery+ träffar Carina och Erik Berg par som av olika anledningar kämpat med att få barn. Detta samtidigt som parets egna resa mot en graviditet går som en röd tråd genom programmet.

Annons

Carina Berg berättar bland annat om hur fem graviditeter ledde till fyra missfall när det var dags för henne och Erik att försöka få barn.

Så är Erik Bergs relation till bonussonen Holger

I programmet berättar även Erik Berg om relationen till sin bonusson Holger Luuk. Och att om de inte lyckats bli gravida så hade han varit fullkomligt nöjd med att vara bonuspappa till Holger.

– Jag kände att det här är jag tillfreds med. Det här livet kan jag leva jättegärna. För mig var det ganska lätt att stå där vid sidan och säga ”jag kommer aldrig lämna dig”, säger Erik Berg i programmet samtidigt som han slår fast att han är väldigt glad över att ha Holger i sitt liv

Han fortsätter och vänder sig till Carina Berg:

– Det finns ingen 23-årig svassande äggstinn tjej som kommer att ändra det för att jag älskar dig och allt annat är en bonus.

Annons
Se också: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
Se också: 5 snackisar från veckan som gått
Annons