Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Erik och Martina Haags barn har vuxit upp – så ser de ut i dag

08 apr, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Erik och Martina Haag har fyra barn tillsammans.
Erik och Martina Haag gick skilda vägar 2014, efter 19 år tillsammans.
Men innan dess hann de få fyra barn ihop – så här lever de i dag!
Annons
7 kändisbarn som har vuxit uppBrand logo
7 kändisbarn som har vuxit upp

Erik och Martina Haag träffades på en charterresa till Cypern 1994 – och så snabbt som året därpå gifte de sig. Paret höll sedan ihop i 19 år och fick fyra barn tillsammans, innan de gick skilda vägar och tog ut skilsmässa 2014. Erik Haag blev i samband med uppbrottet tillsammans med programledarkollegan Lotta Lundgren, som han hade jobbat med på Historieätarna. De två jobbar och lever fortfarande tillsammans.

Under det 19 år långa äktenskapet mellan Erik och Martina blev det alltså fyra barn – Jackson, Lucia, Dino och Diana.

Annons

Äldst är sonen Jackson, som i dag är 27 år gammal, och bor i Stockholm. Han har till skillnad från sina två väldigt kända föräldrar valt att leva ett liv bortom offentligheten, och verkar inte ens finnas på sociala medier.

Näst äldst är dottern Lucia Haag, som är 25 år och bor i Malmö. Hon delar sporadiskt med sig av sitt liv på sociala medier, och skriver filmrecensioner och kulturtexter för Sydsvenskan. Lucia har också följt med föräldrarna och sina yngre syskon på premiärer och röda mattor genom åren.

Yngre syskonen Dino och Diana är i dag 20 och 16 år, och har även de följt med på olika biopremiärer med sina föräldrar och syskon genom åren!

Så här har barnen i familjen Haag sett ut genom åren!

Erik Haag, Martina Haag och barnen Jackson och Lucia.
Johan Adelgren

2003 tog Erik och Martina med sina två barn Jackson och Lucia på bröllop, när vännerna Sofia Eriksson och Magnus Wistam gifte sig. De hade då inte fått de yngre barnen än, utan Martina var gravid med Dino, och yngsta dottern Diana föddes först 2008.

Annons
Familjen Haag på bio 2005.
Fredrik Hessman/TT

2005 går Martina och Erik Haag med barnen Jackson och Lucia på bio och ser premiären av Madagaskar, som numera är en riktig barnfilmsklassiker.

Martina och Erik med deras två äldsta barn.
Cecilia Liljeton/TT

2007 har Martina Haags film Underbar och älskad av alla premiär, och givetvis tar hon med sig maken och parets två äldsta barn.

Annons
Martina Haag med sina två yngsta barn.
Cecilia Liljeton/TT

När det 2012 är dags för biopremiären av animerade filmen Modig, så har Jackson och Lucia blivit för stora för att följa med. Nu är det i stället Dino och Diana som går med mamma.

Martina Haag med Diana.
Maja Suslin / TT

2015, året efter skilsmässan från Erik, går Martina Haag med yngsta dottern på Gröna Lunds vårkalas för att ha kul i nöjesparken.

Annons
Erik Haag med döttrarna Lucia och Diana.
Karin Törnblom/TT

Året därpå, 2016, följer Lucia och Diana med pappa Erik på biopremiären av Husdjurens hemliga liv.

Annons