Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Erik och Martina Haags barn har vuxit upp – så ser de ut i dag

08 apr, 2021 
Erik och Martina Haag har fyra barn tillsammans.
Erik och Martina Haag gick skilda vägar 2014, efter 19 år tillsammans.
Men innan dess hann de få fyra barn ihop – och så här lever de i dag!
Annons
7 kändisbarn som har vuxit uppBrand logo
7 kändisbarn som har vuxit upp

Erik och Martina Haag träffades på en charterresa till Cypern 1994 – och så snabbt som året därpå gifte de sig. Paret höll sedan ihop i 19 år och fick fyra barn tillsammans, innan de gick skilda vägar och tog ut skilsmässa 2014. Erik Haag blev i samband med uppbrottet tillsammans med programledarkollegan Lotta Lundgren, som han hade jobbat med på Historieätarna. De två jobbar och lever fortfarande tillsammans.

Under det 19 år långa äktenskapet mellan Erik och Martina blev det alltså fyra barn – Jackson, Lucia, Dino och Diana.

Äldst är sonen Jackson, som i dag är 24 år gammal, och bor i Stockholm. Han har till skillnad från sina två väldigt kända föräldrar valt att leva ett liv bortom offentligheten, och verkar inte ens finnas på sociala medier.

Annons

Näst äldst är dottern Lucia Haag, som är 21 år och också bor i Stockholm. Hon delar sporadiskt med sig av sitt liv på sociala medier, och driver också en konstnärlig blogg med texter och teckningar. Lucia har också följt med föräldrarna och sina yngre syskon på premiärer och röda mattor genom åren.

Yngre syskonen Dino och Diana är i dag 17 och 13 år, och har även de följt med på olika biopremiärer med sina föräldrar och syskon genom åren!

Så här har barnen i familjen Haag sett ut genom åren!

Erik Haag, Martina Haag och barnen Jackson och Lucia.

2003 tog Erik och Martina med sina två barn Jackson och Lucia på bröllop, när vännerna Sofia Eriksson och Magnus Wistam gifte sig. De hade då inte fått de yngre barnen än, utan Martina var gravid med Dino, och yngsta dottern Diana föddes först 2008.

Annons
Familjen Haag på bio 2005.

2005 går Martina och Erik Haag med barnen Jackson och Lucia på bio och ser premiären av Madagaskar, som numera är en riktig barnfilmsklassiker.

Martina och Erik med deras två äldsta barn.

2007 har Martina Haags film Underbar och älskad av alla premiär, och givetvis tar hon med sig maken och parets två äldsta barn.

Martina Haag med sina två yngsta barn.

När det 2012 är dags för biopremiären av animerade filmen Modig, så har Jackson och Lucia blivit för stora för att följa med. Nu är det i stället Dino och Diana som går med mamma.

Annons
Martina Haag med Diana.

2015, året efter skilsmässan från Erik, går Martina Haag med yngsta dottern på Gröna Lunds vårkalas för att ha kul i nöjesparken.

Erik Haag med döttrarna Lucia och Diana.

Året därpå, 2016, följer Lucia och Diana med pappa Erik på biopremiären av Husdjurens hemliga liv.

Lucia visar emellanåt upp sig på sitt Instagram-konto, och när hon startade sin blogg på Nöjesguiden var mamma Martina snabb med att göra reklam för henne inför sina många följare på Instagram.

Annons