Jul med Ernst kommer tillbaka – mer personligt än någonsin
Slå på ljud

Ernst Kirchsteiger har blivit farfar!

Sonen Sebastian Kirchsteiger, 36 har fått en dotter tillsammans med sin fru Cecilia Möller Kirchsteiger, 36. Nu berättar han om glädjebeskedet på Instagram, med en bild på sin nyfödda bebis hand.

”Nu är hon äntligen här! Vår lilla tjej har kommit till oss och vi är så himla glada och fyllda av kärlek till vår efterlängtade dotter. Hon kom i måndags och allt har gått fantastiskt bra och mamma och bebis mår fint. Vi lever i vår lilla bubbla och försöker att ta in allt häftigt”, skriver Sebastian Kirchsteiger om känslorna över att bli pappa.

I en kommentar till Expressen säger de lyckliga nyblivna föräldrarna att allt gått bra, och att de är lyckliga över att vara en liten familj.

– Det enda vi kan säga är att vi är så fantastiskt glada att hon äntligen är här och väldigt tacksamma för att allt gått bra. Nu ska vi se till att njuta av och ta tillvara på tiden i bebisbubblan tillsammans, säger föräldrarna till Expressen.

Ernst Kirchsteigers lycka över att bli farfar

För Ernst Kirchsteiger, 63, och hustrun Ulla, 63, är lyckan också total. De har sedan tidigare fem stycken bonus-barnbarn, men Sebastian Kirchsteigers dotter är deras första biologiska barnbarn.

– Vi har blivit farmor och farfar, Sebastian har fått en dotter. En liten gullig tjej som berikar vårt liv och vi hennes. Att bli farfar, det är grejer det, säger han till Expressen.

Den familjekära TV4-profilen är stolt över det lilla tillskottet till Kirchstieger-familjen.

– Jag är stolt som en påfågelstupp, säger han till tidningen.

Redan när beskedet kom i augusti att sonen skulle bli pappa var Ernst Kirchsteiger jublande glad.

– Både jag och Ulla blev jätteglada när vi fick veta. Det kan ha kommit en liten tår. Vi ser så mycket fram emot att få träffa vårt barnbarn nästa år, sade han i augusti förra året, sa Ernst Kirchsteiger till Expressen.

Läs mer:

Kändisarnas bästa tips: Så håller vi kärleken vid liv

Ernst Kirchsteigers oväntade förvandling i tv: ”Lite skön”

Ernst Kirchsteiger om sin långa relation: "Inget kakrecept"

Mest läst