Eva Dahlgren
0:59

Efter reklamen: Eva Dahlgrens stilögonblick genom tiderna

(0:59)

Slå på ljud

Eva Dahlgren berättar på Instagram att hon kollapsat i sitt eget hem, och nu fått vårdas på sjukhus på grund av långvariga stressproblem. I det ärliga inlägget, där artisten visar hur hon ligger i en sjukhussäng, skriver hon om den läskiga upplevelsen, som började med att hon förlorade synförmågan.

”Tappade synen när jag stod och strök och trillade ihop och hamnade på sjukhus. Slutledning - det är farligt att stryka. Men som tur är var det ingen stroke bara långvarig stress och oro över en sjuk mamma. Pop-poeter är av känslig natur. Starka och sköra på en o samma gång”, skriver Eva Dahlgren i inlägget på Instagram.

Agneta Sjödins stöd till dottern Maja – efter orden om sitt psykiska mående

Eva Dahlgren tvingas ställa in möte med Löfven

Hon konstaterar att fredagens medverkan i Tide de Paula Ebys direktsända program Tilde på TV4 får ställas in på grund av hur hon mår. Där skulle hon också ha träffat Stefan Löfven.

”Skulle varit på Tilde ikväll och pratat med henne och statsministern om saker som berör och om att min Blekta Blondin fyller 30 år. Jag får skjuta på det till en annan gång. Så ta hand om varandra och stryk försiktigt”, skriver artisten, och avslutar med en kram.

I kommentarerna skickar hustrun Efva Attling en rad med hjärtan, och Niklas Strömstedts dotter Maja Strömstedt skickar också kärlek.

”Åh kära Eva - så ledsen att läsa detta. Jag sänder dig kraft och kärlek! Tänder ett ljus i ett kapell vid havet i Evia för dig. Vila ordentligt. Du ska räcka länge länge”, skriver journalisten och tv-profilen Alexandra Pascalidou.

Caroline fick hjärtinfarkt vid 25 - avfärdades som ångest