Niklas Strömstedt och Efva Attling

Efter reklamen: Spana in Strömstedts lantställe på Dalarö

Slå på ljud

Artisten Niklas Strömstedt är gift med den kända programledaren Jenny Strömstedt och är ett av Sveriges mest folkkära par. Men innan han träffade Jenny så var han gift med smyckesdesignern Efva Attling. Nu kommer nya lyckliga beskedet att familjen Strömstedt har utökats!

Niklas Strömstedts fina kärlekshyllning till Jenny Strömstedt

Niklas Strömstedt kärleksliv innan Jenny

Idag har Niklas och Jenny inga gemensamma barn tillsammans men Jenny har tre döttrar sedan tidigare. Niklas har sönerna Adam och Simon med ex-frun Efva Attling samt dottern Maja tillsammans med Agneta Sjödin.

I mitten av nittiotalet gick Niklas Strömstedt och smyckesdesignern Efva Attling skilda vägar efter 15 år tillsammans. Lyckligtvis så skadade inte separationen deras vänskap och idag är deras relation god till varandra. När Attling gästade podcasten Nemo möter en vän gjorde hon klart att han är en god vän och att de är ”ganska tajta” idag.

Niklas Strömstedt med sonen Adam.

Niklas Strömstedt med sonen Adam.

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

”Idag fick vi äntligen ses”

Nu väntar en annan milstolpe för Efva och Niklas – nämligen som farmor och farfar. Det visar sig att deras gemensamma son Adam har blivit pappa till en liten Franklin, något som Hänt var först med att rapportera om. Den nyblivna och stolta farmorn Efva Attling tog till Instagram för att visa upp deras nytillskott till familjen.

Här är...Franklin! Idag fick vi äntligen ses... Jag älskar dig så mycket... Tack Adam och Alice”, skriver Efva på sin Instagram där hon håller i lilla Franklin.

Under bilden kommenterade både Jenny och Niklas med flera hjärtan.

Vilken lycka! Stort grattis till familjen Strömstedt/Attling.

Mest läst