Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Filip Kaspersen Lamprecht och Peg Parnevik i parterapi under Let's dance

08 maj, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht.
Filip Kaspersen Lamprecht gör succé i Let's dance – men relationen med flickvännen Peg Parnevik har haft det desto kämpigare.
I podcasten Pillowtalk berättar Peg Parnevik hur hon påverkats negativt av programmet, och att hon och Filip går i terapi ihop.
– Det har påverkat min relation, jag och Filip är tillsammans men vi går i terapi separat och parterapi bara för att försöka hantera det här, säger Peg Parnevik i podcasten.
Annons
Fem snabba med Filip LamprechtBrand logo
Fem snabba med Filip Lamprecht

Filip Kaspersen Lamprecht, 24, har gått från klarhet till klarhet i Let's dance, och tävlar nu i semifinal mot Keyyo och Anis Don Demina. Men medan karriären är på topp, så har han haft det jobbigare privat.

Flickvännen Peg Parnevik har fått stora mängder näthat sedan pojkvännen började tävla i danstävlingen, och har tagit paus från sociala medier flera gånger. Hon avföljde också pojkvännen på Instagram under en period, men har nu följt honom igen.

I podcasten Pillowtalk, som Peg har med sin syster Penny, berättar hon mer om vad som har varit jobbigt.

– Jag tycker inte om Let's dance. Hela cirkusen och även produktionen har skämtat på min bekostnad. De har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket att jag inte vet hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår. Mitt självförtroende, psykisk hälsa och mitt mående. Jag går i terapi igen, säger Peg Parnevik i podcasten.

Annons

Peg och Filip går i parterapi

Det har spekulerats kring om Peg mått dåligt för att hon och Filip har gjort slut, något Filip också har förnekat. I podcasten förklarar Peg att de är ett par, men att de tvingats ta till terapi för att få rätsida på allt.

– Det har påverkat min relation, jag och Filip är tillsammans men vi går i terapi separat och parterapi bara för att försöka hantera det här. Alla skämtar ju om att det är skilsmässoprogrammet.

Penny Parnevik tävlade i Let's dance förra året, och förklarar att man hamnar som i en bubbla. Hennes kärlek Douglas Murray hade svårt att inte känna sig utanför när hon var med och tävlade.

– Den här bubblan, det enda som är viktigt just nu är den här tävlingen. Och man själv är inte medveten om det, jag vet att Douglas kände ett utanförskap och han sa ”jag förstår till 100%”. Men det var ändå skönt för honom att få känna vad alla fruar i NHL exempelvis har känt i alla år, ett utanförskap och att den andra personen har så kul. Det påverkar relationen, konstaterar Penny Parnevik.

Annons