Gravida Chrissy Teigen inlagd på sjukhus efter kraftig blödning.

Modellen Chrissy Teigen är just nu gravid med hennes och artist-makens John Legends tredje barn. Men under helgen tvingades modellen att ta sig till sjukhuset där hon nu fått tillbringa en natt, och vila ut. Chrissy Teigen har tidigare delat med sig av sina besvär där hon får så pass stora blödningar i underlivet att hon tvingats vara sängliggande i flera veckor.

– Som ni alla vet så har jag varit sängliggandes här ett par veckor. Och det är verkligen en strikt sängvila som gäller för mig, jag får endast gå upp och hastigt kissa, säger Chrissy Teigen i sin Instagram-story och fortsätter:

– Jag blöder hela, hela tiden. Jag är halvvägs in i graviditeten och jag har blött nu i en månad, kanske lite mindre än en månad. Men vi pratar om mer än bara mens tjejer.

Modellen menar alltså att det är en väldigt kraftig blödning och att hon nu på läkarens inrådan håller sig sängliggandes.

Blödningen blev värre: ”Det var som att sätta på en kran”

Men under natten till måndagen blev blödningarna ännu kraftigare och Chrissy Teigen fick ta sig till sjukhuset där hon undersöktes.

– Nu var det värre, det var som att sätta på en kran och bara låta det rinna. Idag så slutade det aldrig blöda, förklarar hon på sina sociala medier samtidigt som hon publicerade bilder på maken John på sjukhuset, och även på sjukhusmaten som fick ett strålande betyg.

Av hennes publiceringar på både Twitter och Instagram verkar modellen ändå vara vid gott mod. Eftersom hon skojar lite med maken som ”letat efter sjukhusets minibar”.

Chrissy Teigen har en svag moderkaka

Chrissy Teigen fortsätter förklara att det är moderkakan som är väldigt svag men hon gör även klart att den lilla pojken i magen mår bra.

– Jag mår ändå bra, och bebisen är vid god hälsa, han växer sig stark och han rör på sig mycket, har rör på sig mer än vad Luna och Miles gjorde, säger hon och syftar till hennes och John Legends två andra barn.

Modellen hyllar sin lilla bebis för att han är så stark där inne i magen.

– Min lilla grabb är den starkaste killen i stan, det är bara hans boning (alltså hennes mage) som faller isär. Jag hade inte en så bra grund till att börja med, säger hon.

LÄS MER:

Bildextra: Så bor Europas kungligheter – titta in i slotten

Alla häpnar över bilden på Greta Thunberg som liten

13 kändispar som gift sig i hemlighet