Efter det katastrofala gravidavslöjandet är Emma Roberts nu överlycklig för att hon väntar just en son!
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns
Slå på ljud

Efter att den amerikanska pressen fått nys om att skådespelaren Emma Roberts troligen väntade sitt första barn tillsammans med sin pojkvän Garrett Hedlund florerade det en hel del rubriker och artiklar om stjärnans eventuella graviditet.

Varvid en artikel nådde Emma Roberts mamma Kelly Cunningham, som i sin tur då trodde att hennes dotter hade bekräftat gravidryktet – och att det då var okej att berätta om det på sociala medier.

Emma Roberts om gravidavslöjandet: ”Det var en katastrof!”

– Det ledde till att mamma började prata med mina fans på Instagram och tackade för alla fina lyckoönskningar och grattis, berättar Emma Roberts i talkshowen Jimmy Kimmel Live!. Hon fortsätter förklara om mammans tabbe:

– Det var en katastrof, och jag fick reda på det här när jag var ombord på ett flygplan, och då kunde jag liksom inte säga till henne att sluta.

Emma Roberts som valt att hålla graviditeten hemlig till en början, fick såklart panik.

– Senare skrattade vi åt det. Men vi bråkade lite, och jag blockerade mamma vid ett tillfälle. Men det är en bra historia att berätta för barnet, konstaterar hon.

Därför vill Emma Roberts helst ha en son

Skådespelaren som just nu är Netflix-aktuell med filmen Holidate – är hur som helst väldigt exalterad över att det just är en liten pojke som ligger och växer i magen.

I en ny intervju berättar American Horror Story-skådisen om anledningen:

– Jag har verkligen försökt avstå från att köpa en massa baby-grejer, jag älskar verkligen att shoppa. Men allt jag kan säga är: tack gud för att det inte är en tjej! Hela kläd-situationen hade verkligen eskalerat om jag väntade en tjej, säger stjärnan i en ny intervju med Glamour utan att vidare förklara varför hon känner att barnets kön påverkar hennes shoppingvanor.

Emma Roberts (superrimliga!) gravid-craving

Emma Roberts avslöjade även hennes absoluta största gravid-craving (just nu).

– Jag har blivit helt besatt av cupcakes strössel. Jag älskar ju cupcakes vanligtvis också men just under graviditeten så här i pandemin så är jag fullkomligt besatt, säger hon och fortsätter:

–Sen suktar jag även efter Salt & Straw-glass specifikt deras Halloween-smak som heter Candytopia! Och om jag ska vara ärlig så har mängden glass jag tryckt i mig, nästan blivit problematisk.

LÄS MER:

8 favoritfilmer med Julia Roberts

Alla nya filmer och serier på Netflix julen 2020

Jon Henrik Fjällgren har blivit pappa – första orden om familjelyckan

Mest läst