tuva novotny

Det är på röda mattan inför fredagens stora event ELLE-galan som skådespelaren Tuva Novotny, 42, bekräftar för tidningens reporter att hon är gravid. På den direkta frågan om Tuva väntar barn svarar hon kort och gått ”Ja”. Några fler detaljer vill hon dock inte ge.

TV: Här är vinnarna av ELLE-galan 2022
2:08

Efter reklamen: TV: Här är vinnarna av ELLE-galan 2022

(2:08)

Slå på ljud

– Sådant pratar inte jag om, nu är vi här för fashion – men ja!, utbrister hon.

Tuva Novotny är sedan tidigare mamma till dottern Ella Bjerrum Lersbryggen.Vem som är pappa till det kommande barnet går Tuva inte in på. Under våren har det ryktats om en kärleksrelation med skådespelaren Alexander Skarsgård, 45. Han har inga egna barn.

Ryktet: Alexander Skarsgård är hemlig pojkvän

alexander skarsgård

Alexander Skarsgård ryktas vara Tuva Novotnys hemlige pojkvän sedan flera år tillbaka.n

Den hemliga kärleksrelationen mellan Tuva och skådiskollegan Alexander Skarsgård ska ha pågått under flera år. Redan sommaren 2019 sågs paret tillsammans i skärgårdsstaden Karlskrona. Nyheten om besöket plockades upp av Blekinge Läns Tidning som skrev att de två hade gästat en god väns bröllop. Det hela flög under radarn i riksmedia varför paret kunde fortsätta ligga lågt med relationen.

Femina-profilerna Ann Söderlund och Sanna Lundell har tidigare sagt i sin podcast Inte din morsa att de känt till relationen länge.

Alexander Skargårds nya ord om relationen med Tuva Novotny

– Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, säger Ann Söderlund i ett poddavsnitt.

– Det är väl ingen som har gått ut och förnekat det, antar jag. Men det känns lite grann som att svensk media bara har bestämt sig för att ”det här ska vi inte prata om”, för att då kanske de aldrig får intervjua Tuva Novotny mer. I don’t know, svarar Sanna Lundell.

Babybulan på bilder från ELLE-galan

Tuva Novotny och Pia Tjelta

Tuva Novotny och Pia Tjelta anländer till Elle-galan på Grand hotel på fredagen.

På bilder från ELLE-galans röda matta är Tuva synligt gravid. Hon bär en kortkort svart klänning med paljetter och djup urringning.
ELLE:s eget team på plats har filmat stjärnan när hon svarar på frågan om gravidlyckan:

Tuva Novotny är gravid – bekräftar för ELLE
0:26

Efter reklamen: Tuva Novotny är gravid – bekräftar för ELLE

(0:26)

Slå på ljud

Foto: TT

Mest läst