Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Artisten Grimes och Elon Musk separerar efter tre år ihop

24 sep, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
Fotograftt
grimes och elon musk
Grimes, 33, och Elon Musk, 55, har separerat efter tre år ihop. Paret är föräldrar till 16 månader gamla sonen X Æ A-12 som de nu har delad vårdnad om.
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Artisten Claire Elise ”Grimes” Boucher och Tesla-vn:n Elon Musk blev ett par 2018. I maj 2020 kom deras son X Æ A-12 till världen. Barnet med det unika namnet har nu fått delad vårdnad, berättar Elon Musk i en intervju där han uppger att kärlekssagan med Grimes är över.

Därför separerar Grimes och Elon Musk

Det är den brittiska tabloiden Page Six som uppger att Grimes och Elon Musk har gått skilda vägar efter tre år tillsammans. De har fortsatt kontakt och delar vårdnaden om sonen X, skriver tidningen. Elon Musk själv säger till Page Six att han och Grimes är på god fot.

– Vi är semi-separerade men älskar fortfarande varandra, vi träffas regelbundet och kommer bra överens, säger han, och fortsätter:

Annons

– Det beror mest på att mitt arbete med SpaceX (Musks rymdprogram reds. anm) och Tesla gör att jag främst behöver vara i Texas eller på resa utomlands och hennes jobb är huvudsakligen i LA. Hon bor med mig nu och Baby X är i det intilliggande rummet.

Grimes och Elon Musk gjorde så sent som i förra veckan sällskap till Metgalan i New York, men till skillnad från tidigare åt gick de inte på röda mattan ihop.

Elon Musk har tvillingar och tillingar

I en video där modemagasinet Vogue följde med Grimes bakom kulisserna på Metgalan, talade hon om hur föräldraskapet fungerat som en ”pånyttfödelse” för hennes konstnärskap. Hon berättade även sonen kallar henne vid förnamn istället för ”mamma”.

– X säger ”Claire”, men han säger inte ”mamma”. Kanske kan han känna av vad jag tycker om ordet ”mamma”, vilket jag inte ens vet varför jag ogillar. Jag respekterar ordet, det är bara det att… jag kan inte identifiera mig med det, konstigt nog, säger hon i videon.

X Æ A-12 är Grimes första barn. Elon Musk är sedan äktenskapet med ex-frun Justine Wilson pappa till sex söner, varav två är tvillingar och tre är trillingar. År 2002 fick han och dåvarande hustrun ett barn som dog i plötslig spädbarnsdöd strax efter födseln.

Källa: Page Six

Foto: TT

Annons