Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Gry Forssells starka ord till yngre maken Alex Kossek

11 maj, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
gry hyllar maken alex,
Nu firar Gry Forssell och maken Alex Kossek inte bara 20 år som par, utan även makens födelsedag. Och läs Grys vackra hyllning till fem år yngre maken här!
Annons
Kända par med stor åldersskillnadBrand logo
Kända par med stor åldersskillnad

48-åriga Gry Forssell är sällan den som pratar om sitt privatliv i offentligheten, men i bland bjuder hon såklart till. Som nu när hon hyllar sin make Alex Kossek på födelsedagen.

”Första gången jag fick fira din födelsedag fyllde du 23 år och jag är så glad att jag fortfarande älskar dig. Grattis på 43-årsdagen älskling och tack för att du är världens bästa pappa till våra barn, min bästa vän och för att jag får bli gammal med dig”, firar och hyllar Gry Forssell nu i ett inlägg på sin Instagram.

Gry Forssell värnar om familjens integritet

För tjugo år sedan mötte radio- och tv-profilen Gry Forssell på sin blivande make Alex Kossek då han var nyanställd på hennes dåvarande arbetsplats. Inte visste hon då att de båda skulle kila stadigt i över tjugo år, och att de idag skulle vara föräldrar åt Vincent, 18, och Nikki, 12. Men privatlivet håller hon gärna tätt om eftersom hon menar att hon pratar på så mycket om andra saker i jobbsammanhang.

Annons

– Jag värnar om barnens och Alex integritet. Jag kan ju prata om mig själv och vad jag tycker och tänker, berättade hon i fjol för Hänt och fortsatte:

– Men däremot måste man ha en slags radar för vad andra kanske känner, och då för vad jag ska berätta och inte ska berätta.

Så blev Gry Forssell och Alex ett par

Idag har Gry Forssell och maken Alex Kossek varit gifta i tolv år, men det var inget som var självklart. I mitten av mars i år avslöjade radio-profilen hur slumpen såg till att hon och Alex delade säng för första gången den där kvällen för tjugo år sedan...!

”...så var vi ett gäng som sågs på en sen lunch – eller om det var tidig middag – du hade din lundakompis Axel på besök och hade visat honom huvudstaden och lunchhäng på Grodan gled över i utekväll och något Jack Daniels-event på Sturecompagniet. Där, sent på natten, inne i regnbågsrummet kysstes vi för första gången. Någon garderobiär snodde (tack gode gud) din jacka med dina hemnycklar och Axel och du fick sova hos mig. Axel på soffan och du i min säng”, skrev Gry Forssell i ett långt inlägg på Instagram i vilket hon öppnade upp om åldersskillnaden mellan henne och maken.

Foto: TT

Annons