Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Gunhild Stordalens oväntade relation med Petters exfru Ingrid

13 jul, 2021 
Gunhild och Ingrid Stordalen.
De har båda varit gifta med Petter Stordalen, men efter sina respektive skilsmässor från fastighetsmiljardären har Ingrid och Gunhild Stordalen fortsatt vara vänner.
Nu hyllar Gunhild Stordalen sin vän på Instagram.
”En oväntad start, och ett livslångt slut”, skriver Gunhild till en bild på de två.
Annons
6 saker om Gunhild Stordalen som du kanske inte vissteBrand logo
6 saker om Gunhild Stordalen som du kanske inte visste

Att hitta sin bästa vän för att man tyckt om samma man hör kanske inte till vanligheterna, men så började vänskapen mellan Gunhild Stordalen och Ingrid Stordalen.

När läkaren och miljöaktivisten Gunhild Stordalen gifte sig med fastighetsmiljardären Petter Stordalen 2010 så hade redan varit gift en gång, med exfrun Ingrid Stordalen. De två var gifta i 17 år och har tre barn tillsammans, och behöll en fin relation efter skilsmässan. Under Gunhilds nio år långa äktenskap med Petter så växte också vänskapen med Ingrid Stordalen fram.

”Att vara exfru och fru är kanske inte den bästa starten, men oväntade vänskaper är de bästa. Ingrid Stordalen, du är sannerligen fantastisk”, skrev Gunhild Stordalen på Instagram redan 2016.

Annons

Firade jul tillsammans med exfrun

2017 firade Petter och Gunhild jul på Mauritius tillsammans med flera stora familjer, och då var Ingrid självfallet med. Gunhild Stordalen valde då att lägga upp en video där Petter dansade med exfrun, och skrev till videon:

”Anledningen till varför årets höjdpunkt för 40 människor över fyra generationer och fem familjer är att fira jul ihop börjar med de två mest generösa människor jag känner: Petter Stordalen och Ingrid Stordalen”.

2019 gick Gunhild och Petter Stordalen skilda vägar, och även om de nu har skilt sig så håller Gunhild kvar i vänskapen med Ingrid. Nu har hon lagt upp en bild på sig själv tillsammans med vännen, där hon åter igen hyllar henne inför sina hundratusentals följare.

”En oväntad start, och ett livslångt slut. En av de mest generösa och genuina personer jag känner. Så tacksam för vår vänskap”, skriver Gunhild och avslutar med hashtaggen ”exwives”.

Annons