Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Gunilla Persson talar ut om stora bråket med Hollywoodfrun: Uppeldad

16 maj, 2021 
AvAino Oxblod
FotografStefan Mattsson/Aftonbladet/TT
Gunilla Persson.
I ett omskrivet bråk i Svenska Hollywoodfruar rykte Gunilla Persson och Åsa Vesterlund ihop ordentligt, och efter att Åsa kastat ett glas i ansiktet på Gunilla anklagades hon för mordförsök.
Nu avslöjar Hollywoodfruarna sanningen bakom bråket – och hur deras relation ser ut i dag.
– Man kan bli upphetsad och uppeldad, säger Gunilla Persson.
Annons
5 saker om Maria Montazami du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Maria Montazami du kanske inte visste

Svenska Hollywoodfruar har levererat många oförglömliga tv-ögonblick genom åren – men det hätska bråket mellan Gunilla Persson och Åsa Vesterlund sticker minst sagt ut från mängden.

Det var när Hollywoodfruarna samlades för en frulunch och ämnet barn kom på tal som allt urartade. Efter att ha kivats under lunchen kommenterade Gunilla Persson på att Åsa Vesterlund inte har några barn.

– Du kommer att må bättre när du får ditt barn, sa Gunilla Persson i programmet.

Åsa Vesterlund, som hade genomgått flera IVF-behandlingar och kämpat för att få barn, blev då så arg att hon kastade ett glas med dryck i, i ansiktet på Gunilla Persson. Gunilla Persson anklagade då Åsa Vesterlund för att ha utsatt henne för ett mordförsök.

Annons

Så är Gunilla Perssons relation med Åsa Vesterlund i dag

I senare program talade Hollywoodfruarna ut om bråket, och i dag har de respekt för varandra berättar de.

”Min och Gunillas relation tycker jag är stabil eller bra om man säger så. Jag tror vi båda har fått en förståelse och respekt för varandra. Jag gillar hennes rakhet och att man vet vad man får. Det är inte som att köpa ”Grisen i säcken” när man umgås med henne utan raka rör! I like! Hatar falskheter.” skriver Åsa Vesterlund i ett mejl till Expressen.

Gunilla Persson menar att det lätt blev lite för mycket känslor under inspelningarna, och att man sa och gjorde saker man inte skulle ha gjort annars.

– Det är mycket hets i tv, det handlar om hets. Man kan bli upphetsad och uppeldad. Det är omständigheter som gjort att saker har utspelats på vissa sätt, säger Gunilla Persson till Expressen.

Annons