Elena Belle.
1:56

Efter reklamen: 7 svenskar som är heta i Hollywood

(1:56)

Slå på ljud

Elena Belle, 36, blev först känd för svenska folket som Natascha Peyre när hon var med i Paradise hotel. Efter några år som glamourmodell försvann hon från rampljuset, och kom tillbaka 2016 som en av fruarna i Svenska Hollywoodfruar, när hon hade gift sig med musikmanagern Michael Theanne.

Paret fick dottern Luna tillsammans och var lyckligare än någonsin, när det fruktansvärda inträffade. I början av förra året kollapsade Michael efter en morgonhajk med parets hundar, och gick bort av ett tidigare dolt hjärtfel.

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, sa Elena Belle till Expressen då.

Efter makens död flyttade Elena Belle med dottern från det stora huset, där de hade haft inbrott tidigare, till en mer säker lägenhet. Sedan dess har hon fokuserat på sitt barn, och att ge henne en trygg uppväxt.

Elena Belles festresa med Baywatch-stjärnan

Nu verkar Elena Belle ha börjat hitta på roliga saker utanför familjelivet också. Nyligen var hon på en festresa till Tulum i Mexiko, där hon bland annat umgåtts med sin bror Josef Peyre och hans flickvän. Resan har fått kritik på sociala medier, eftersom coronapandemin fortfarande är pågående, men Elena Belle har slagit tillbaka med att hon och familjen nu är helt vaccinerade mot viruset, och dessutom gör regelbundna coronatester.

Men brorsan var inte den enda som Elena Belle festade med i Mexiko. Daily Mail har publicerat bilder där Elena Belle kommer tillbaka från resan tillsammans med skådespelaren David Charvet, som är mest känd från Baywatch.

David Charvet och Elena Belle.

David Charvet och Elena Belle.

Photographer Group/MEGA

Skådespelaren och Hollywoodfrun verkar trivas i varandras sällskap. David Charvet och Elena Belle har nämligen också setts äta lyxig middag tillsammans i Malibu.