Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Gunilla Perssons dotter Erika har vuxit upp – avslöjar framtidsplanen

27 dec, 2020 
AvAino Oxblod
FotografKarin TÖrnblom/TT
Många minna Hollywoodfrun Gunilla Perssons dotter Erika som en glad tjej som tyckte om att sjunga.
Men nu har Gunillas enda dotter vuxit upp, blivit myndig och planerar för framtiden.
– Personligen har jag tagit väldigt mycket tid till att växa intellektuellt och spirituellt, säger hon till Expressen.
Annons
TV: Se kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
TV: Se kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

Hon har synts till och från i mammas program Svenska Hollywoodfruar – men nu är Erika Persson redo att gå sin egen väg.

Den tidigare lilla tjejen, som är Hollywoodfruns enda barn, har hunnit bli 18 år och myndig. Erika Persson är också stor på sociala medier, med över 50 000 följare. På Instagram lägger Erika Persson upp mycket bilder på sig själv, men också på vänner och sitt liv i Los Angeles.

Det är i just Los Angeles som Erika har tillbringat hela coronaåret, under stor del i karantän med sin high school-undervisning på distans. Men att inte kunna leva på som vanligt har inte stört henne. I en intervju med Expressen säger 18-åringen att hon tagit vara på tiden för att lära sig mer om världen.

Annons

– Personligen har jag tagit väldigt mycket tid till att växa intellektuellt och spirituellt. Jag har tagit mig tid till att förstå mig själv och läsa på om viktiga ämnen, säger Erika Persson.

Erika Perssons förberedelse för framtiden

Bland annat har 18-åringen börjat bry sig om politik, och vill se stora ändringar i landet när Joe Biden – som hon röstade på – tillträder som president om mindre än en månad.

– Jag tror i grunden att den förändring som detta land så desperat behöver inte kan komma från måttliga reformer inom detta system, eftersom detta system är utformat för att förtrycka människor. Därför måste vi utbilda oss själva, förena oss och kämpa för en bättre framtid.

Nu gäckar framtiden för Erika Persson, med allt vad det innebär. Inför sin sista termin på high school har kändisdottern börjat skicka ut sina ansökningar till olika college, något som satt en del press på henne.

– Det har varit stressigt, jag har anmält mig till några men har några kvar att skicka in. Sen kan jag slappna av för den andra terminen på sista året i high school är väldigt lugnt, säger hon i intervjun.

Annons