Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Gwyneth Paltrow hånas för bekännelsen om bröd och pasta

13 maj, 2021 
AvAino Oxblod
FotografEvan Agostini/TT.
Gwyneth Paltrow.

Skådespelaren och entreprenören Gwyneth Paltrow är känd för sina speciella dietval, och hur noggrann hon är med att äta hälsosamt.
Men när hon i en intervju erkände att hon under pandemin både druckit drinkar och ätit bröd, så svämmade sociala medier snart över med hånfulla skämt.
– Jag drack sju dagar i veckan och gjorde pasta och åt bröd. Jag tappade helt kontrollen, säger Gwyneth Paltrow.

Annons
Se när en sjungande Dolly Parton får sin spruta med vaccin mot covid-19Brand logo
Se när en sjungande Dolly Parton får sin spruta med vaccin mot covid-19

Gwyneth Paltrow brukar vanligtvis leva efter devisen ”min kropp är mitt tempel”, och vara extremt noggrann med vad hon äter. Skådespelaren och Goop-grundaren har bland annat förespråkat att bara äta råkost, och håller sig helst så långt borta från kolhydrater som hon kan.

Men under coronapandemin har det sett annorlunda för stjärnan – något hon nu hånas för. I en intervju i The Mirror konstaterade Paltrow att hon ätit både pasta och bröd, samt druckit alkohol – något hon menade innebar att hon hade tappat kontrollen totalt.

– Jag drack alkohol under karantänen. Jag drack sju dagar i veckan och gjorde pasta och åt bröd. Jag tappade det helt. Jag menar, vem dricker flera drinkar sju dagar i veckan? Det är liksom inte hälsosamt, säger Gwyneth Paltrow i The Mirror.

Annons

Vassa skämten om Gwyneth Paltrows diet

Citatet har nu blivit ett skämt på sociala medier, där folk inte kan låta bli att skriva vassa skämt om skådespelarens syn på att ”tappa det helt”.

”Vad Gwyneth Paltrow kallar 'tappa det helt', kallar de flesta 'middag'”, skriver en person.

”Du gjorde pasta!? Snälla säg att det inte stämmer!”, skriver en person i versaler.

”Upptäckte precis att jag tappade det helt för flera år sedan”, skriver en annan person.

”Allihopa, låt oss ta en tyst minut. Saker har gått riktigt dåligt för Gwyneth Paltrow under karantänen. Hon bröt ihop och åt bröd. Jag vet, jag vet... tragiskt”, skämtar en tredje.

Annons