Trendar: InredningMat och dryckResor

Lista: Det här äter kungligheterna helst

19 mar, 2021 
AvMalin Ny
Prinsessan Madeleine ler mot kameran
Ärtsoppa, pizza och hamburgare – det här äter kungligheterna helst om de själva får välja.
Annons
Harry och Meghan — från första dejten till MegxitBrand logo
Harry och Meghan — från första dejten till Megxit

Det är lätt att tro att livet som kunglighet innebär god och exklusiv mat i överflöd. Det stämmer givetvis till stor del, men när det gäller mat- och dryckesvanor har de en hyfsat "vanlig" diet.

Visste du till exempel att drottning Elizabeth älskar mango och dricker fyra drinkar om dagen? Eller att kronprinsessan Victoria älskar ärtsoppa?

Här är kungligheternas favoritmat!

Meghan Markle

Meghan Markle.

Meghan Markle är en vinälskare av stora mått och dricker gärna rosé med sina vänner på varma dagar. Hon sägs också gilla att äta mandlar som snacks och gillar avokadotoast och acai bowl, samtidigt som hon ska älska pommes frites, grillat och mac and cheese.

Annons

Prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine.

Prinsessan Madeleine äter enbart vitt kött. Kyckling ska vara en stor favorit och hon kan, på sin höjd, smaka kalv. Till efterrätt älskar hon maränger och givetvis fanns det med i desserten på hennes och Chris bröllopsmiddag.

Kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan Victoria.

Victoria ska gilla att äta ärtsoppa till lunch och mycket riktigt var faktiskt kall, grön ärtsoppa med på menyn på hennes och Daniels bröllop.

Annons

Harry och William

Harry och William med mamma Diana.

När Harry träffade Meghan ska Harry enligt uppgift ha slutat äta pizza, något han ska ha ätit i större mängder innan. När Harry och William var mindre var McDonalds en stor favorit, och syskonduon åt också gärna bananflan till dessert.

Kate Middleton

Kate Middleton.

Kate Middleton är enligt egen utsago inte särskilt bra på att laga mat, men gillar att både laga och äta curryrätter.

Annons

Prins Charles

Prins Charles.

Till frukost äter prins Charles ett ägg som har kokat i fyra minuter, samt en kopp Darjeelingte med mjölk och honung. Charles, som är miljömedveten, älskar ekologisk mat och då framförallt lokalt producerad ost.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia.

Prins Carl Philip sägs älska både pizza och kinamat, medan Sofia är vegetarian.

Annons

Drottning Elizabeth

Drottning Elizabeth.

Drottning Elizabeth ska älska mango och karibisk mat. Till frukost äter hon alltid samma sak – en skål med flingor och en kopp te, givetvis English Breakfast. Dessutom dricker hon fyra drinkar varje dag – bland annat en supertorr Martini till middagen.

Foto: Rex

Källa: Prevention

Annons