Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Gwyneth Paltrows känslor kring att barnen växer upp

20 okt, 2022 
AvFelicia Hovryd
Fotograftt
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow är mamma till barnen Apple och Moses Martin som nu blivit stora. Nu delar hon sina känslor kring att barnen växer upp.
Annons
5 saker om Gwyneth Paltrow du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Gwyneth Paltrow du kanske inte visste

2003 gifte sig skådespelaren Gwyneth Paltrow, 50, med Coldplays frontfigur Chris Martin, 45, och året därpå blev paret föräldrar till dottern Apple Martin. 2006 kom även sonen Moses Martin till världen.

Gwyneth om skilsmässan från Chris Martin

2014 kom nyheten att paret separerat efter 10 års äktenskap, men Gwyneth visste långt innan att relationen med Chris var slut.

“Jag minns inte exakt när det hände. Men jag visste – trots långa promenader och ännu längre sovmorgnar, stora glas Barolo och händer som hölls – mitt äktenskap var över.”, skrev Gwyneth i en artikel för brittiska Vogue 2020.

Men det var inte förrän 2015 som skilsmässoansökan skickades in och under började Gwyneth dejta manusförfattaren Brad Falchuk, som hon 2018 gifte sig med. Trots skilsmässan har det forna paret en bra relation idag och ibland syns Chris i bilder tillsammans med barnen på Gwyneths Instagram.

Känslor kring att barnen Apple och Moses växer upp

Inte nog med barnen Apple och Moses är också Gwyneth bonusmamma till maken Brads barn Brody och Isabella, som är i samma ålder som sina egna barn. Och i en intervju med People säger hon att hon alltid har sett till att njuta av de underbara ögonblick under barnens uppväxt och delar också känslorna kring att barnen nu vuxit upp.

Annons

Min dotter började på college nu i höstas, och min son växer upp mer och mer för varje minut som går. Han är längre än jag nu. Men jag är väldigt tacksam för alla förändringar. Speciellt som mamma har jag verkligen vårdat varje kapitel av deras liv, säger Gwyneth till People och fortsätter:

Det är så roligt, när de föddes tänkte jag “det kommer aldrig att bli bättre än så här”. Men sen var de 2 år, och sedan 5 år, och varje gång har jag varit som, “det här är bättre än det förra” och så känner jag nu också.

Apple Martin - 5 saker du vill vetaBrand logo
Apple Martin - 5 saker du vill veta

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons