Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Hanna Hedlunds lycka över dottern Ida Stenmarck

18 jun, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Hanna Hedlund
Det forna artistparet Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks dotter Ida går i sina föräldrars fotspår. Något som mamma och pappa är mycket stolta över.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Hanna HedlundBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Hanna Hedlund

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har tre barn tillsammans. Ida, Love och Saga heter de, och den äldsta i skaran har sannerligen följt i sina föräldrars fotspår.

Tidigare har vi sett Ida Stenmarck skådespela i tv-serien Udda veckor, vars andra säsong rullade på Discovery+ i våras. Där spelar hon dotter till ett par som ligger i skilsmässa, och föräldrarna där spelas av Linus Wahlgren och Christine Meltzer.

”Så stolt över er allihopa”

Och det är inte allt. Ida Stenmarck sysslar också med musik och sjunger i ett band som heter Paraply. De har just släppt sin första singel, något som den stolta mamman Hanna Hedlund glatt delar med sig av.

”Nu ligger deras första singel Carolina på Spotify! In och lyssna!! Länk i min bio hela dagen. Så Stolt över er allihopa, och att er första spelning var i min trädgård”, skriver hon och lägger upp en bild på bandet.

Förra sommaren lät Martin Stenmarck och Hanna Hedlund meddela att de separerat efter 23 år tillsammans.

Annons

“Ja, Allt har sin tid.Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra”, skrev de bland annat i ett gemensamt uttalande på Instagram.

“Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang”, skrev de också.

Därför pratar inte Hanna Hedlund om uppbrottet

Ingen av dem har pratat speciellt mycket om uppbrottet sedan det skedde. Och det har sin förklaring.

– Det tänker jag på ibland, att det är klart att man inte delar med sig av allt. Jag har ju inte delat med mig av min sorg under det här året när det varit mycket sorg. Jag har delat med mig av livslusten, för jag behöver själv se all livslust, har Hanna Hedlund tidigare sagt i sin och Jessica Wahlgren podcast.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons