Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Hanna Hedlunds ord om barnen efter skilsmässan från Martin Stenmarck

28 jun, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt
hanna hedlund öppnar upp om saknaden till sina tre barn.
Efter avslöjandet om skilsmässan mellan Hanna Hedlund och Martin Stenmarck valde Hanna att åka på en liten semester tillsammans med Sofia Wistam. Nu berättar hon om saknaden till sina tre barn.
Annons
TV: Se 5 saker du kanske inte visste om Hanna HedlundBrand logo
TV: Se 5 saker du kanske inte visste om Hanna Hedlund

I början av juni berättade Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmarck, 48, att de beslutat sig för att gå skilda vägar. I ett gemensamt uttalande berättade de om skilsmässan och att de redan levt separerade i ett halvår, och nu kommit fram till att de inte längre vill vara ett kärlekspar.

”Allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang. Kram på er och ta hand om er! Martin och Hanna”, skrev de numera ex-makarna på sina respektive sociala medier-konton.

Annons

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck går skilda vägar efter 20 år

Hanna Hedlund och artisten tillika skådespelaren Martin Stenmarck hade varit ett par i över 20 års tid, dock bara gifta sedan fem år tillbaka. Bröllopet ägde rum på Fredriksborg ute på Värmdö i Stockholm under stort hemlighetsmakeri. Det var lagom kändis-späckat och både Hanna och Martin skrev under på att det var en magisk och underbar dag. Men nu är då kärlekssagan slut.

Tillsammans har Hanna Hedlund och Martin Stenmark tre barn; 17-åriga Ida, 14-åriga Love och 8-åriga Saga.

Hanna Hedlund och Martin Stenmark har tre barn; 17-åriga Ida, 14-åriga Love och 8-åriga Saga.
Martin Stenmarck och Hanna Hedlund med dottern Ida, kompisen Melker, dottern Saga och sonen Love på biopremiär 2016.

Hanna Hedlund om saknaden till barnen Ida, Love och Saga

Efter beskedet om skilsmässan har Hanna Hedlund visat upp lite semesterbilder från Sandhamn då hon tillbringat ett par dagar tillsammans med vännen Sofia Wistam och hennes familj.

”Dina färger var blå... Taack Sofia Wistam och Magnus Wistam för helt ljuvliga dagar i skärgården och ert Sandhamn”, meddelar Hanna Hedlund på sina sociala medier samtidigt som hon gör klart att de fina dagarna dock ledde till att hon såklart saknade sina ungar. Hon fortsätter:

”Nu längtar jag efter mina barn”, avslutar hon.

Annons