Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Här är årets par i "Tillsammans med Strömstedts"

09 okt, 2018 
AvIda Gustafsson
Succéprogrammet "Tillsammans med Strömstedts" är tillbaka i höst, denna gång möter Jenny och Niklas Strömstedt fler kända svenska par och pratar om deras relationer och utmaningar.
Annons

Den andra säsongen av ”Tillsammans med Strömstedts” fortsätter att utforska andras relationer och deras utmaningar. I sex program kommer Jenny och Niklas Strömstedt att möta lika många kända svenska par. Bland annat folkkära konstnären Lars Lerin och hans Junior. 

Lars Lerin och Junior är med i årets säsong av Tillsammans med Strömstedts
Junior och maken Lars Lerin är med i årets säsong av Tillsammans med Strömstedts i TV4.

Programmet som går ut på att Jenny och Niklas Strömstedt sitter ner med ett annat känt par och pratar om relationer blev väldigt uppskattat redan efter att den första säsongen sänts.

– När förra säsongen gick så var det ganska mycket äldre män i min ålder och uppåt som stannade mig på gatan och sa ”fan Niklas det där programmet du gör med frugan, det är bra. Jag och gumsan har inte snackat på 25 år men vi började prata efter att vi hade sett det”. Och det är det bästa betyg man kan få faktiskt, säger Niklas Strömstedt till Femina.

Jenny och Niklas Strömstedt på ELLE-galan i vintras.

I första programmet besöker Jenny och Niklas Strömstedt bland annat Camilla Läckberg och Simon Sköld, Jakob Eklund och Marie Richardson men också Peter ”Foppa” Forsberg och Nicole Nordin. Men också det nygifta paret Anders Bagge och Johanna Lind Bagge samt paret Björn och Margareta Ranelid, som gifte sig 1979.

Annons

– Alla par har sina egna speciella utmaningar, ändå är vi förvånansvärt lika i vår längtan och våra problem, säger Jenny Strömstedt.

Årets säsong blandar lättsamma samtalsämnen som bonusbarn, egentid och vem det egentligen är som bestämmer där hemma med tyngre ämnen som svek och svartsjuka.

Här är årets par som är med i ”Tillsammans med Strömstedts”:

1: Camilla Läckberg & Simon Sköld

2: Peter ”Foppa” Forsberg & Nicole Nordin

3: Jakob Eklund & Marie Richardson

4: Lars Lerin & Junior

5: Anders Bagge & Johanna Lind Bagge

6: Björn Ranelid & Margareta Ranelid

Tillsammans med Strömstedt har premiär den 15 november klockan 21.00 i TV4, TV4 Play och C More.

FOTO: IBL, TV4

Läs även:

Annons