Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Här är Björn Ulvaeus nya lyxlägenhet – efter kärleksavslöjandet

16 jul, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
I veckan visade Björn Ulvaeus upp sin nya flickvän efter uppbrottet från frugan Lena.
Efter skilsmässan flyttade Abba-legendaren till en ny lägenhet.
Här är den!
Annons
VIDEO: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
VIDEO: 5 snackisar från veckan som gått

I början av året berättade Björn Ulvaeus, 77, och Lena Ulvaeus, 72, att de valt att gå skilda vägar efter att ha varit ett par i över 40 år.

“Efter många fina och händelserika år har vi bestämt oss för att skilja oss. Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans”, skrev de i ett gemensamt uttalande då.

De fick under sitt förhållande två barn ihop.

Därför tog Björn Ulvaeus med sig kärleken till premiären

Tidigare i veckan var det dags för premiären av föreställningen Pippi på cirkus som Björn Ulvaeus både är exekutiv producent för och manusförfattare till. Han står också för föreställningens sångtexter medan Abba-kollegan Benny Andersson står för musiken.

Annons

Men det var inte själva föreställningen som hamnade i fokus, utan hans sällskap

– Det här är min partner Christina. Vi har dejtat ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans, säger musikern till Hänt på premiären.

På frågan om hur länge paret har dejtat så svarar han:

– Vi har dejtat ett kort tag.

Björns Ulvaeus nya kärlek är ingen mindre än Christina Sas som också arbetar inom musikbranschen. Hon är nämligen produktchef på Universal music group, samma skivbolagskoncern som Abba släppte sitt nya album Voyage via i höstas.

Här bor Björn Ulvaeus nu

Efter skilsmässan från Lena Ulvaeus flyttade han ut från sin stora villa på Djursholm till en lägenheten inne i stan. Den ligger på Villagatan i Stockholm och är enligt Svensk damtidning 252 kvadratmeter och värderad till 43,4 miljoner kronor.

Här bor Björn Ulvaeus nu.

Samtidigt bort exfrun Lena Ulvaeus kvar i lyxvillan ute på Djursholm. Den är värderad till 47,9 miljoner kronor och ligger på hela 308 kvadratmeter.

Exparet flyttade in i huset 1990. Huruvida hon kommer att fortsätta bo där eller sälja kåken och hitta något nytt är inte klart än.

SE OCKSÅ: 5 lyxiga kändishem du bara måste seBrand logo
SE OCKSÅ: 5 lyxiga kändishem du bara måste se

– Det har vi inte riktigt bestämt, säger hon till Expressen.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons