Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Filmerna och serierna som kommer till Disney plus Sverige

03 sep, 2020 
AvSaga Pettersson
Den 15 september lanseras Disney plus i Sverige! Nu får vi äntligen veta vad vi kommer att kunna titta på i streamingtjänsten – och utbudet är allt annat än litet.
Annons
Våra topp 5 teckande DisneyfavoriterBrand logo
Våra topp 5 teckande Disneyfavoriter

Hallå alla Disney-fans! Den av många efterlängtade streamingtjänsten Disney plus har snart Sverige-premiär, och nu får vi äntligen veta allt om utbudet – något som gör oss allt annat än besvikna. På Disney plus samlas massor av filmer och serier från Disney, Pixar, Marvel, Star Wars och National Geographic.

Då lanseras Disney plus i Sverige

Den 15 september lanseras Disney plus i Sverige, meddelar streamingtjänsten i ett pressmeddelande. I Disney plus kan vi ta del av över 500 filmer, mer än 7 300 avsnitt och 40 originalproduktioner. Att tjänsten kommer lanseras har varit känt ett tag, men först nu får vi veta vad vi kommer att kunna se i Disney plus.

Disney plus Sverige – det här kan du titta på

Så, vad kommer vi att kunna titta på då? Jo, bland alla dessa filmer och serier finns alla säsonger av The Simpsons, både nyare och äldre klassiker från Disney som High School Musical, Frost, Lejonkungen, Askungen, Pinocchio och Den lilla sjöjungfrun. Succérna från Disney Channel, som Hannah Montana, Ducktales, och Phineas och Ferb kommer också att finnas att välja och vraka bland.

Annons

Superhjälte-älskarna kan gotta sig i över 30 Marvel-filmer, och alla inbitna Star wars-fans kan se alla filmer i Skywalker-sagan. Men också hyllade filmer som Avatar, Hitta Nemo och Ice Age kommer gå att titta på.

Vi kommer inte bara att få ta del av filmer och serier vi sett tidigare. I Disney plus kommer det även att släppas långfilmer, kortfilmer, serier, dokumentärer som är skapade exklusivt för tjänsten. Den efterlängtade storfilmen Mulan har svensk premiär på Disney plus den 4 december i år, och annat exklusivt som kommer att komma är serien High School Musical: The Musical: The Series, Phineas och Ferb-filmen: Candace mot universum och live-versionen av Lady och Lufsen.

Ja, något för alla är nog inte svårt att hitta.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons