Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Här är Halle Berrys dotter Nalah i dag

17 feb, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Halle Berry och dottern Nalah.
Filmstjärnan Halle Berry har två barn: en son och en dotter.
Här är dottern Nalah Aubry i dag!
Annons
6 Hollywoodbarn som går i sina mammors fotspårBrand logo
6 Hollywoodbarn som går i sina mammors fotspår

Halle Berry är nu högaktuell med storfilmen Moonfall, som handlar om att vår måne får vajsing med sin omloppsbana och kraschar mot jorden. Det är upp till några tidigare astronauter att rädda världen, och Halle Berrys karaktär, Nasa-chefen Jo Fowler är den som ska sätta ihop teamet.

Trots en budget på 150 miljoner dollar och med katastroffilmsexperten Roland Emmerich vid rodret har Moonfall sågats av både kritiker och biobesökare.

Halle Berrys OScarstal blev viralt

Halle Berry kan dock trösta sig med tidigare framgångar i karriären. Hon började faktiskt inte som skådespelare utan som modell och då var med i en massa skönhetstävlingar. Som Miss USA där hon kom tvåa 1986, och Miss Universe där hon slutade sexa.

Annons

Sen tog filmkarriären fart och Berry gjorde sin debut på vita duken i den romantiska komedin Boomerang, vilket följdes upp med The Flintstones och dramaserien Introducing Dorothy Dandridge, för vilken hon bland annat vann en Emmy och en Golden globe som bästa kvinnliga skådespelare.

2002 vann hon också en Oscar som bästa kvinnliga skådespelare för sin rolltolkning i Monster, och svarade upp det med ett av filmgalans mest ikoniska tacktal.

Halle Berrys kärleksliv genom åren

Halle Berry är också mamma till två barn. Dottern Nalah fick hon tillsammans med sin dåvarande partner Gabriel Aubry, en fransk-kanadensisk modell. De träffades under en fotografering för Versace 2005 och tre år senare föddes deras barn.

Annons

Det tog därefter två år innan de gjorde slut och en omskriven och utdragen omvårdnadstvist började. Berry ville nämligen ta med sig sin dotter och flytta från Los Angeles till Frankrike där hennes nya partner Olivier Martinez huserade. Efter faderns protester så tilläts inte Halle Berry att flytta sin dotter till Frankrike.

Hon och Martinez kom sedan att gifta sig 2013 och några månader senare föddes hennes andra barn, sonen Maceo Martinez.

Paret skilde sig 2015 och nu dejtar Halle Berry musikern Van Hunt.

Halle Berrys fina bilder med dottern

Halle Berry brukar hålla sina barn borta från sociala medier, men när dottern Nalah fyllde år i fjol delade hon en bild och en hyllning till henne.

”Det spelar ingen roll hur ofta jag säger att jag älskar henne, jag älskar henne mer ändå. Grattis på 13-årsdagen Nahla Boo”, skriver hon.

Och för ett par dagar sedan fångades mor och dotter på bild när de var ute på promenad tillsammans i Los Angeles.

Nalah Aubrey fyller strax 14 år. Här ute på tur med sin 55-åriga mamma.
Nalah Aubrey fyller strax 14 år. Här ute på tur med sin 55-åriga mamma.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons