Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kändisarnas mest dramatiska uppbrott

25 feb, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Medan vissa kändisar håller sina uppbrott privat och visar en enad front i offentligheten efter att ha gått skilda vägar – så väljer andra att göra tvärtom.
Här är kändisarna som inte kunnat låta bli att ta sina relationskonflikter i rampljuset, och få världens ögon på sig.
Annons
TV: 10 kändispar som har gjort slut under åretBrand logo
TV: 10 kändispar som har gjort slut under året

Kim Kardashian och Kanye West

Få har missat det dramatiska uppbrottet mellan Kanye West och Kim Kardashian, där rapparen har haft minst sagt svårt att acceptera att exfrun gått vidare efter deras skilsmässa. Medan Kim Kardashian börjat dejta komikern Peter Davidson har Kanye West skrivit mängder av inlägg på sociala medier om hur han vill ha sin familj tillbaka, och på Alla hjärtans dag skickade han en bil full med rosor till exets hus. Kim Kardashians enda publika svar har varit att hon vill att de ska göra det som är bäst för deras fyra barn.

Annons

Selena Gomez och Justin Bieber

Artisterna Justin Bieber och Selena Gomez var varandras första kärlekar, och hade ett av-och-på-förhållande. När paret gjorde slut igen och Justin Bieber la upp bilder på ett annat ex, Sofia Richie, kommenterade Selena Gomez syrligt på Instagrambilderna att Bieber skulle ”sluta lägga upp bilder på sin flickvän”. Det resulterade i att Bieber till slut tog bort sin Instagram helt. Selena Gomez ångrade dock sitt beteende, och har konstaterat att: ”Det jag sa var både själviskt och meningslöst”.

Annons

Megan Fox och Brian Austin Green

Skådespelarna Megan Fox och Brian Austin Green fick tre barn tillsammans innan de separerade efter tio år som gifta. När Megan Fox blev tillsammans med artisten Machine Gun Kelly blev exmaken inte nöjd. Efter att Fox kallat honom för sin ”otroligt vackra pojke” på Instagram, valde Brian att kommentera samma sak till en bild på hans och Megans tre söner.

Perrie Edwards och Zayn Malik

Little Mix-stjärnan Perrie Edwards och One Direction-artisten Zayn Maliks uppbrott blev uppmärksammat och infekterat. Efter att Zayn gjort slut i ett sms släppte Perrie den giftiga låten Shoutout to my ex tillsammans med sitt band, medan Zayn uppmuntrade sina följare att rösta på ett annat band än Little Mix i en internetomröstning.

Annons

Taylor Swift och Calvin Harris

Artisten Taylor Swift har blivit känd för att skriva låtar om sina olika relationer med andra kända artister, och inte hålla uppbrotten privata. När hon och dj:n Calvin Harris gjorde slut efter 15 månader var det dock han som gick ut och vevade om uppbrottet. Efter uppbrottet gick Taylor nämligen snabbt in i en mycket uppmärksammad (och välfotograferad) romans med skådespelaren Tom Hiddleston, vilket fick Calvin att gå ut på Twitter och skriva att exet ”kontrollerade medierna”.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Se också: 6 kändisuppbrott vi minnsBrand logo
Se också: 6 kändisuppbrott vi minns
Annons