elin nordegren med charlie woods
TV: 5 kändispar som har separerat i år
1:31

Efter reklamen: TV: 5 kändispar som har separerat i år

(1:31)

Efter sex års äktenskap och en rad otrohetsaffärer, blev det amerikanska golfproffset Tiger Woods, 45, år 2010 lämnad av svenska hustrun Elin Nordegren, 41. Skilsmässan var en av Hollywoods dyraste genom tiderna då hon fick 110 miljoner dollar i förlikning. Pengarna har bland annat gått till att försörja parets två gemensamma barn, 14-åriga dottern Sam och 12-åriga sonen Charlie.

Charlie Woods var bara 1 år när föräldrarna separerade. Nytagna bilder visar att han fått ärva ett av pappa Tigers största intressen.

Nya bilderna på Suri Cruise och Katie Holmes – matchar på New Yorks gator

Tävlar med sonen på golfbanan

charlie woods på golfbanan

Charlie Woods på golfbanan under PNC Championship i Florida.

Det är fascinationen för golf som proffsspelaren Tiger fört vidare till sin son. I dagarna deltog Tiger och Charlie i PNC Championship på Ritz-Carlton Golf Club i Orlando, Florida.

PNC är ett årligt event där golfproffs ställer upp i tvåmannalag tillsammans med en familjemedlem. Redan förra året deltog Tiger och sonen, med en sjundeplats som resultat.

tiger och charlie woods på golfbanan

Far och son Tiger och Charlie Woods matchar i svart och keps.

I februari i år var Tiger med om en otäck bilolycka som kunde ha kostat honom livet. Stjärnan körde i uppemot 140 km/h på en 70-väg när han kraschade med sin bil i Rolling Hills Estates i södra Kalifornien.

charlie woods svingar golfklubban

Pappa Tiger tittar på när Charlie Woods svingar klubban.

Tiger fick tuffa frakturer på sitt högra vadben och skenben, samt skador på fot och vrist. Han genomgick en lång operation och gör nu tävlingscomeback tillsammans med sonen.

Längtat efter comeback efter olyckan

charlie tittar på pappa tiger woods

Charlie hejar på när pappa Tiger Woods ska få till en putt.

Källor till amerikanska People uppger att Tiger sedan olyckan har drömt om att få återvända till golfbanan med sin son. På Twitter skrev Tiger själv i början på december att:

”Trots att det varit ett långt och utmanande år är jag väldigt glad över att runda av det med PCN Championship med min son Charlie”.

På en presskonferens tidigare i år meddelade Tiger att även om han du ställer upp med sonen i PNC, kan fansen inte förvänta sig en återkomst till den amerikanska PGA-touren på länge än.

– Låt mig säga säga så här, när det kommer till spel på Tour-nivå, vet jag inte när det kommer ske. Det här året har varit ett år jag helst vill vända blad på. Det har varit fullt av tunga minnen och tunga tider, sa Tiger enligt People.

Tareq Taylors första ord om skilsmässan från Kristina: ”Ibland blir det för mycket”

Elin Nordegrens stöd under svåra tiden

Både Tiger Woods och Elin Nordegren har idag nya familjer på varsitt håll. Tiger lever med flickvännen Erica Herman, och Elin fick 2019 barn med NFL-spelaren Jordan Cameron. Under Tigers svåra återhämtning efter bilolyckan var Elin noga med att underlätta för barnen att kunna fortsätta träffa sin pappa.

– Elin har varit helt otrolig efter bilkraschen. Hon har gjort allt i sin makt för att se till så att Tiger kan träffa barnen samtidigt som han återhämtar sig från sina skador, har en källa förklarat för People.

Källa: Femina, People

Foto: TT

Se också: 5 snackisar från veckan som gått
1:22

Efter reklamen: Se också: 5 snackisar från veckan som gått

(1:22)