I Fyra bröllop och en begravning lär vi känna Charles, en charmig ungkarl som aldrig tycks få något förhållande att hålla. Det går däremot bättre för hans vänner, som en efter en säger ja till varandra. Men så träffar han Carrie, en vacker kvinna som alltid verkar bli bjuden till samma bröllop där han själv är gäst.

Den brittiska dramakomedin med Hugh Grant och Andie MacDowell hade premiär 1994 och har i dag blivit något av en klassiker. Nu gör kärleksberättelsen comeback.

I dag är det nämligen premiär för Four Weddings and a Funeral, en amerikansk tv-serie som visas på Viaplay:

Fyra amerikanska vänner återförenas för ett bröllop i London där ett chockerande avslöjande vid altaret inleder ett år av romans, skandal, hjärtesorg och självfallet – fyra bröllop och en begravning”, skriver streamingtjänsten i ett pressmeddelande. 

Huvudrollen i tv-serien spelas av Nathalie Emmanuel, den brittiska skådespelerskan som är mest känd för sin roll som Missandei i Game of Thrones:

”Jag hoppas att ni tycker att det är lika kul att titta på det här som det var för mig att spela in”, skriver hon på sitt Instagramkonto om tv-serien.

Hela säsong 1 ligger nu uppe på Viaplay – perfekt till fredagsmyset!

Four Weddings and a Funeral – se trailern till nya tv-serien:

Läs mer:

Äntligen är Solsidan tillbaka – då har säsong 6 premiär

Nya serier och filmer på Viaplay i september 2019

Tv-serierna som du inte får missa hösten 2019

Foto: Nent Group//Viaplay

Utvald läsning

Femina