Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Här omfamnas Angelina Jolie av Shiloh: lättnaden efter sjukhusbesöket

23 aug, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
angelina jolie, och dottern Shiloh.
Efter att Angelina Jolie tillbringat flera timmar på sjukhuset i Los Angeles, såg man hur döttrarna till slut mötte upp sin mamma utanför lasarettet. Mötet var ömt och kärleksfullt, och man ser hur 15-åriga Shiloh håller hårt i sin mor.
Annons
Angelina Jolie - 5 saker du inte visste om skådespelarenBrand logo
Angelina Jolie - 5 saker du inte visste om skådespelaren

Härom dagen syntes Angelina Jolie tillsammans med sina tre döttrar, Shiloh, 15, Zahara, 16, och Vivienne Jolie-Pitt, 13, utanför sjukhuset i Burbank, Kalifornien. Enligt uppgifter till Hollywood News så ska Angelina Jolie ha tillbringat nära på sex timmar inne i sjukhusbyggnaden, och fyra timmar in kom de tre döttrarna och hälsade på sin mor samt kramade om henne.

Angelina Jolie och döttrarna utanför sjukhuset i LA.

Shilohs lycka i mamma Jolies famn

I skrivande stund är det ännu oklart varför Angelina Jolie besökte sjukhuset, men enligt bilderna att döma så verkade mamma Jolie överlycklig över döttrarnas visit. Och även dottern Shiloh verkar onekligen känna sig både lycklig och lättad i sin mammas trygga famn.

Angelina Jolie och Shiloh kramas hårt utanför sjukhuset.

Vårdnadstvisten tas upp igen – efter domen om delad vårdnad

Nu har det gått fem år sedan Angelina Jolie och Brad Pitt valde att separera, och sedan dess har det forna Hollywoodparet legat i en infekterad tvist. Jolie ansökte omgående om att få ensam vårdnad om barnen, något som Pitt motsatte sig. Och i maj stod det till en början klart att Angelina Jolie och Brad Pitt fått delad vårdnad om barnen. Men det skulle inte hinna gå många veckor innan den infekterade striden var igång igen. I slutet på juli revs domen upp – på grund av domarens kontakt med Brad Pitts advokat.

Annons

Brad Pitt: Jag drack varje dag

Angelina Jolie har tidigare berättat att separationen var nödvändig för barnen skull.

– Jag separerade för min familjs välmåendes skull. Det var rätt beslut. Jag fortsätter att fokusera på barnens läkeprocess, säger hon i en intervju med Vouge India.

Brad Pitt har även förklarat att han haft alkoholproblem under äktenskapet med Angelina Jolie.

– Jag drack för mycket. Jag kan inte minnas en dag sedan college där jag inte har druckit eller rökt på, berättade han för GQ Magazine.

Angelina Jolie har även kommit med anklagelser om att Brad Pitt brukat våld i hemmet, något som senare inte kunde styrkas enligt domstolen.

Shiloh sägs vara mest drabbad i skilsmässan

Tidigare i år rapporterar även OK Magazine att skilsmässan såklart inte varit lätt för barnen, och främst kanske för Shiloh Jolie-Pitt som försökt hjälpa till genom att ta extra hand om sina småsyskon.

Shiloh är en mycket omtänksam, känslig och vårdande själ, börjar uppgiftslämnaren berätta för sajten, och fortsätter förklara att Shiloh försöker hålla sig neutral vad gäller skilsmässan:

Maddox har ju uppenbart valt mamma Angelinas parti, medans Shiloh bara vill att familjen ska vara hel och lycklig igen. Hon älskar båda sina föräldrar samtidigt så förstår hon ju att det kommer vara annorlunda. Men hennes önskan är att mamma och pappa ska bli vänner igen.

Annons