Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Här visar Carina Berg upp sonen Otto på Instagram

06 apr, 2020 
AvAnaïs González Cruz
Vilken söt pojke, Carina! Den nya bilden på sonen Otto har nu fått över 40 000 likes på Instagram.
Annons

Den 28 december förra året blev tv-profilen Carina Berg mamma för andra gången. Sonen Otto är hennes första gemensamma barn med maken Erik Berg, men vägen dit var riktigt tuff.

Under två års tid drabbades nämligen paret av flera missfall, något Carina själv berättat i sin podcast Gynning & Berg – Hittar sig själva:

– Det var ingen räkmacka, det var ganska många missfall och många många tårar. En himla brant uppförsbacke, har hon sagt i ett tidigare avsnitt.

I augusti förra året kunde tv-profilen äntligen avslöja att hon var gravid, ett känslomässigt besked som hon delade med sig av på Instagram:

”Efter en knölig uppförsbacke där vi visst skulle ödmjukas ner på knäna var det till slut en liten som ville hänga kvar. Så tacksam och lycklig att jag bara grinar”, skrev hon på sitt konto.

Se bilden på Carina och Erik Bergs son Otto

Sedan dess har familjen haft fullt upp i sin lilla bebisbubbla med allt det där som hör till när ett barn kommer till världen. Paret ska dessutom fortsätta renoveringen av sitt skärgårdshus och flera andra byggnader som de har på sin tomt i den andra säsongen av Bergs Drömkåk.

Annons

Sonen Otto är såklart också delaktig i projektet! I ett nytt inlägg på Instagram visar Carina upp pojken i ett par skyddsglasögon, en sockersöt bild som redan fått över 40 000 likes:

”I sådana här dystra tider får man inte snåla. Har man en bild på en tre-månaders baby utklädd till artisten Moby så får man bjuda på den”, skriver hon skämtsamt i bildtexten.

Branschkollegan Jenny Strömstedt är en av många som nu lämnat en kommentar till den bedårande bilden:

Men lilla gulliga söta världsmästarfinaste bäääbis! När får jag ta en tugga?”, skriver hon.

Den andra säsongen av Bergs Drömkåk har premiär i höst på Kanal 5 och Dplay.

Foto: Henrik Montgomery//Eero Hannukainen//TT

LÄS MER: 

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons