Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Hårda kritiken mot Kardashians lyxfest

28 okt, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Kim Kardashian West har fyllt 40 år, något hon firade med att flyga sina nära och kära till en privat ö för en lyxig fest.
Nu kritiseras profilen för sitt val att festa under en pandemi, trots att hon beskrivit försiktighetsåtgärderna de tagit.
Annons
Allt om familjen Kardashian/JennerBrand logo
Allt om familjen Kardashian/Jenner

Kim Kardashian West fyllde nyligen 40 år – något hon minst sagt firade med buller och bång.

På sociala medier berättar och visar profilen nämligen hur hon flög sina vänner och sin familj till en privat ö för ett flera dagar långt födelsedagsfirande.

"Efter två veckor av flertalet hälsokollar och att ha bett alla att gå i karantän, så överraskade jag min innersta cirkel med en resa till en privat ö där vi kunde låtsas att allt var normalt bara för ett ögonblick. Vi dansade, cyklade, simmade nära valar, paddlade kajak, såg film på stranden och mycket mer", skriver Kim Kardashian West på Instagram.

Hon konstaterar att det är orealistiskt för de allra flesta att kunna åka på semester i dessa dagar, och menar att hon därför är väldigt ödmjuk inför att hon kan göra det.

"Jag inser att för de flesta människor så är detta så långt borta just nu, så under sådana ögonblick blir jag ödmjukt påmind om hur privilegierat mitt liv är", skrev Kim Kardashian West på sociala medier under tisdagen.

Annons

Följarnas kritik mot Kardashians lyxfirande

Men inläggen på sociala medier möttes inte med blida ögon av hennes följare. Många tycker det är oansvarigt och tondövt att göra något liknande under en brinnande pandemi, även om Kardashian West är noga med att hon följt restriktionerna.

"Jag har inte träffat min familj på fyra månader för att jag jobbar med människor och är livrädd för risken att ge covid vidare till mina sköra föräldrar. Jag hoppas du hade kul när du låtsades att allt är normalt, men skänk en tanke till oss som stannar i den verkliga världen", twittrade en person.

"Ingen i den där familjen skulle kunna känna av stämningen i ett rum om så deras liv hängde på det", skrev en annan.

"Skratt, läser det här medan halva mitt kontor blev av med jobbet i dag", meddelade en tredje.

Läs mer:

Annons