Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

HBO november 2020 – nya serier att titta på

30 okt, 2020 
AvEmma Castman
I november visas flera spännande nyheter på HBO. Här är tre premiärer som vi ser framemot lite extra!
Annons
6 feel good-filmer som finns på NetflixBrand logo
6 feel good-filmer som finns på Netflix

Ny månad betyder nytt material på streamingtjänsterna, däribland HBO. Vad sägs till exempel om Crazy, Not Insane – en dokumentär om Dr. Dorothy Otnow Lewis och hennes arbete med att utreda våldsamma människors psyke, som till exempel seriemördaren Ted Bundy.

Nedan listar vi tre spännande dokumentärer som har premiär på HBO i november:

Murder on Middle Beach

Handling: Serie i fyra delar skapad av Madison Hamburg. Handlar om hans arbete med att försöka klara upp det olösta mordet på sin mamma 2010. I jakten på svar får tittarna även en inblick i Madisons trasiga familj och samhälle.

Premiär: 16 november

Crazy, Not Insane

Handling: Dokumentärserie skapad av den Oscarsbelönade Alex Gibney. Här får tittarna, för första gången, en inblick i rättspsykiater Dr. Dorothy Otnow Lewis forskning. Hon har nämligen spenderat mycket tid på att utreda våldsamma människors psyke – däribland seriemördaren Ted Bundy. Hennes arbete med personlighetsstörningar och teorier om vad det är som skapar en mördare har med tiden gjort henne till ett kontroversiellt expertvittne i rättegångar.

Premiär: 19 november

Veneno

Handling: Inte fullt ut en dokumentärserie, men berättelsen är baserad på Valeria Vargas memoarer Not A Whore, Not A Saint: The Memories of La Veneno. Handlar om en av 90-talets mest älskade transsexuella ikoner: Cristina Ortiz (La Veneno), och följer Valeria, en ung journaliststudent som upptäcker att hon har mer gemensamt med La Veneno än hon trodde. De båda kvinnorna föddes i olika tider men deras liv sammanflätas när Valeria skriver en bok om La Veneno. Genom att lära sig mer om henne upptäcker Valeria viktiga saker om livet.

Premiär: 20 november

Andra premiärer på HBO i november

  • Mr. Robot, säsong 4 – 1 november
  • Romulus – 7 november
  • Moonbase 8 – 9 november
  • Industry – 10 november
  • Valley of Tears – 13 november
  • His Dark Materials, säsong 2 – 17 november
  • Tuff Money – 22 november
  • 30 Coins – 29 november

Foto: HBO, TT

LÄS MER:

Annons