Hedda Stiernstedt.

Robert Eldrim/Netflix
VIDEO: Hedda Stiernstedts ord om depressionen: "Det har varit fruktansvärt"
2:17

Efter reklamen: VIDEO: Hedda Stiernstedts ord om depressionen: "Det har varit fruktansvärt"

(2:17)

Slå på ljud

Hedda Stiernstedt hade sitt stora genombrott som Nina Löwander i succéserien Vår tid är nu. Men det är inte bara i den serien som hon har briljerat med sina skådespelarkunskaper. Ikoniska filmer som Se upp för Jönssonligan, Min pappa Marianne och Wallander har Hedda Stiernstedt också haft stora roller i.

Nya utmaningar väntar för Hedda Stiernstedt

Men nu är det dags för nya utmaningar för Hedda – nämligen en huvudroll i den nya svenska Netflix-komedin, One More Time. Filmen är regisserad av Jonatan Etzler och i andra roller syns kända skådespelare som Miriam Ingrid, Elinor Silfversparre Fahlén och Maxwell Cunningham.

– Jag jobbar tillsammans med begåvade Jonatan Etzler och en fantastisk grupp skådespelare. Vi har så kul när vi jobbar ihop, vilket jag också tror kommer att märkas på resultatet, säger Hedda Stiernstedt i ett nytt pressmeddelande från Netflix.

Detta kommer filmen att handla om

Hedda kommer att spela den 40-åriga Amelia som blir påkörd av en buss natten till sin födelsedag. När hon sedan öppnar ögonen vaknar hon upp år 2002 på sin 18-årsdag. Då får hon chansen att återuppleva sitt livs bästa dag och skapa livet på det sätt hon hade tänkt att det skulle bli.

Men när hon fortsätter att vakna upp till samma dag igen och igen måste hon komma fram till vad det är hon behöver göra för att kunna återgå till nuet och lämna det förflutna bakom sig.

– Det känns superkul att göra det här projektet. En tillbakablick på det tidiga 2000-talet känns helt rätt i tiden, och att få djupdyka ner i den eran är förknippat med så mycket glädje, säger Hedda i samma pressmeddelande.

Filmen One More Time kommer ha global premiär på Netflix 2023.

SE OCKSÅ: Hedda Stiernstedt berättar om det hemliga bröllopet
0:47

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Hedda Stiernstedt berättar om det hemliga bröllopet

(0:47)

Slå på ljud
Mest läst