Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Heidi Andersson och Björn Ferry väntar sitt andra barn

23 feb, 2021 
Armbrytaren Heidi Andersson väntar sitt andra barn med maken och skidskytten Björn Ferry – tio år efter deras första barn.
Det berättar Heidi nu på Instagram, där hon visar upp bebismagen.
”Nu fyller jag strax 40 och Björn, Dante, Kurt Spurt och jag kommer om allt går enligt plan att återigen att få en liten julibebis i familjen”, skriver armbrytaren.
Annons
Det här är bästa åldern att bli mamma – enligt forskningBrand logo
Det här är bästa åldern att bli mamma – enligt forskning

Armbrytaren Heidi Andersson, 39, och skidskytten Björn Ferry, 42, har varit gifta i 14 år och har sonen Dante tillsammans. Nu ska de bli föräldrar på nytt – Heidi Andersson är nämligen gravid med parets andra barn, tio år efter det första.

På Instagram berättar atleten om hur hon förbereder sig på ett nytt tillskott i familjen i sommar, och minns tillbaka till året hon blev mamma för första gången. Det var samma år som hon arrangerade världens största armbrytartävling för kvinnor på internationella kvinnodagen.

”Nu är det dags att berätta, håll i er! I 30 årspresent fick jag support av mina hjältesläktingar i Ensamheten att arrangera World Challenge, världens största armbrytartävling för kvinnor, på självaste internationella kvinnodagen, den 8 mars i Göteborg. Men jag fick också föräldraskapet det året. Världens klart mäktigaste uppdrag och största titel ever. En oslagbar gåva”, skriver hon på Instagram.

Annons

Heidi Anderssons och Björn Ferrys lycka över nya bebisen

Nu ska sonen Dante fylla 10 år, och bli storebror till ett litet småsyskon.

”Nu fyller jag strax 40 och Björn, Dante, Kurt Spurt och jag kommer om allt går enligt plan att återigen att få en liten julibebis i familjen”, skriver Heidi Andersson på Instagram.

På bilderna i inlägget står hon i sportbehå och trosor och poserar med sina starka armar, samt håller om sin bebismage.

Parets bebislycka grattas bland annat av landets kulturminister Amanda Lind.

”Men så roligt! Stort grattis till er alla!”, skriver Lind i en kommentar, och är en av många som skickar gratulationer till familjen.

I ett sms till tidningen Folkbladet berättar Heidi Andersson om sina känslor inför att få en till bebis.

”Det ska bli spännande och kul!”, skriver hon.

Annons